Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jakoś nie miałam ani chwili w ciągu ostatnich 2 dni.
A teraz oczywiście nie mogę spać.
Dziewczyny, w którym tygodniu macie połówkowe?
Teraz mam wizytę w 19tc (16 grudnia), ale o połówkowym jeszcze gin nic nie wspominał.
A za kolejne 4 tyg, to już będzie raczej za późno, chyba że szybciej niż zwykle mi każe przyjść na wizytę.
Jup absolutnie przestań się zamartwiac. Te pomiary są bardzo orientacyjne. U mnie raz dzidzia była o tydz starsza bo jak sam stwierdził lekarz wygiela się bardzo a niedawno zwinela się w klebuszek i wyszła o tydzień młodsza. Niedługo w ogóle przestaną w całości mierzyć bo nie będzie to możliwe.
Jup gratuluję synka.
Pomiarami i to tak mała rozbieżności się nie przejmuj bliźniaki mogą być ciut mniejsze poza tym zależy jak dziecko się ułoży do mierzenia. Mi gin mówił ze od któregoś tam tygodnia ale to chyba po 20 jakoś bliznieta szybciej się rozwijają niż ciążę pojedyncze bo szybciej szykują się na świat. Ja idę w środę na wizytę doczekać się nie moge juz to zobaczymy jaki u mnie pomiar będzie.
Jup co ile masz wizyty? Mówił ci lekarz jak to teraz będzie co ile itp?
Rukmini, ja mam miedzy 20a21 tygodniem polowkowe. Moze umów sobie wizytę w tym okresie (mój gin mowil, zebym miedzy 20a22 umawiala) i razie gdyby nie zrobil na tej planowej wizycie, to przynajmniej będziesz miała zaklepany termin, a jak nie to odwolasz.