Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sama się rozwiążesz przed 38 tygodniemSusel - ja żadnych zmian nie chcę wprowadzać
Ja mam krótkie cykle to i ciąża starsza może być. Ale ten 28.04 przyjmuję za planowaną datę. Zobaczymy co na pomiarach 3.10 wyjdzie) jak tak będą rosły szkrabiki to w końcu termin zrobi mi się na 1/04
Cieszę się, że wizyty udanesuper!
Zajrzę potem bo lecę Nikoli sukienkę wybrać i z kwiatami powalczyć.
Całusy babole :*

No pewnie że lepiej naturalnie ale wiem że z bliźniakami to trzeba lekarzy pilnowąc bo jednak to drugie dziecko jest nienaturalnie długo w brzuchu. Jak wszystko idzie dobrze to lepiej naturalnie ale jakby coś szło za wolno albo nie tak to drzyj się o cesarkę najgłośniej jak możesz. Często sa niesety niedotlenienia u bliźniaków przy naturalnym porodzieAsiaf - chcę próbować naturalnie z córką szybko mi poszło.
Wody mi odeszły 1.11 o 8.30 - byliśmy akurat na cmentarzu, a o 14.20 Nikola była z nami. Nię popękałam, krocza nie nacinali. A mała urodziła się 3300g i 53cm.
A cesarka to jednak operacja
Wiadomo, że jak dzieci będą nie tak ułożone czy jak lekarz będzie jednak wolał przeprowadzić CC to się zgodzę bez gadania bo dobro maluchów najważniejsze.