reklama

Maj 2015

Corrine gratuluje a data faktycznie super :)

Dziewczyny ktore maja elektryczny laktator
Jaka ma moc Wasz sprzęt ?
Takie info jest na sprzęcie VAT 130?? Czy 35 czy 500??

Błagam to pilne info dla mnie , bo muszę zdecydować sie na któryś . A moc jest dla mnie najważniejsza .
Natomiast tych info nigdzie nie moge znaleźć

Ostatnia edycja:
reklama
Matik, nie wiem jakiej mocy był laktator Lovi w szpitalu, ale w domu mam ręczny Aventu i bałam się, że z moim nawałem nie dam rady. Zupełnie niepotrzebnie, super się sprawuje.

Mój pierworodny ;-)

Załączniki

• 1431362865195.jpg
    1431362865195.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 140
Ania gratulacje Kochana!!!:) Współczuje stresów, ale najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze

Dziewczyny powodzenia na cc!!! :) Ja w środę mam - z jednej strony się boję, a z drugiej już się doczekać nie mogę kiedy zobaczę swoje szczęście:)

Em-es-zet u mojej koleżanki pokarm pojawił się w piątej dobie dopiero - przystawiaj dziecko jak najczęściej do piersi - nawet jak już dostanie mm to przystaw i tak - ponoć to najlepiej stymuluje laktację... Może jest u Ciebie w mieście doradca laktacyjny? Tu też warto by było porozmawiać z taką osobą - może podpowie coś więcej jak wystymulować pokarm

Rozmawialam dziś z położną bo była u mnie...m.in. dziś wreszcie coś ruszyło...oczywiscie laktaror okazał się pomocny...zobaczymy co będzie dalej...czy malec zechce się przestawić z butelki...

u mnie wieczorem kilka skurczy było, nawet mieliśmy jechać do szpitala, ale się położyłam i się wszystko uspokoiło, a dzisiaj cisza-byłam na ktg i mam iść w środę, a w piątek podjechać do szpitala i się spytać co oni na to:tak:

ETSA gratulacje wielkie !!
EM-ES-ZET śliczny chlopczyk i piękne zdjęcie ☺
KASIULEC może się coś ruszy -trzymam kciuki!!
Ja też po KTG i wielka d...nawet malych skurczy nie bylo jak ostatnio a szyjka tzyma....Muszę dać na luz sobie bo nie jestem przeterminowana a nin stop myślę czy to już i że bym chciała i w ogóle to Wam zazdroszczę. Ale daje na luz od teraz i poptostu czekam.
☺☺☺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry