• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Hej!
Pisałam tu kiedyś u Was, ale później zapadła dłuuuga cisza ;)
Gratulacje dla rozpakowanych!
My nadal w dwupaku... Termin na 18.05. Wszyscy wróżyli mi, że do maja nie dochodzę, a tu proszę... Za chwilę przyjdzie dni dodawać :/ okropna jest ta końcówka...

reklama
em-es-zet super, że laktacja ruszyła!:) A przestawieniem z butelki nie martw się absolutnie - dziecko załapie i nauczy się szybciutko...trzymam mocno kciuki:) A Filip cudny po prostu!:)

etsa, efka gratulacje!!!:)

Do tego mam zespół popunkcyjny...ojjj przewalone...głowa jak na kacu gigancie...i sztywninie karku...
To jest właśnie to czego ja sie panicznie boje. :szok:
Efka gratuluje :)
em-es-zet fajnie ze laktacja ruszyła.

Ja już nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty i jak zdejmie tego korka :-) mam nadzieje ze mały fiknął koziołka a potem niech sie dzieje co chce. Całą ciąże byłam dość spokojna hormony nie buzowały ale wczoraj dałam popis jak sie dostało babci mojej. Ta kobieta mnie do szału w sekunde potrafi doprowadzić. Boże jak dobrze ze nie mieszkam z nią pod jednym dachem!!!
Mąż w pracy starszak w szkole to gre o tron nadrabiam :)

Ostatnia edycja:
Nom powiem Ci, że się boję trochę z jednej strony, ale też nie mogę się doczekać;) Mój jest bardzo spokojny, więc nie było szans nawet na obrót:P Czasem główkę wypina, albo nóżkę z jednej strony i to tyle;) Poza tym jest duży, bo już tydzień temu ważył 3600 klopsik:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry