reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Dziekuje:-) w poniedzialek mialam wizyte maly ma ponad kg i za kazdym razem zaslania buzie raczkami:-) tylko znowu u mnie problem z wynikami z moczu wyglada tak jakbym miala zapalenie ukladu moczowego a mi nic nie dolega. Wlasnie odebralam ponowne wyniki i sa zle. Jutro posiew musze zrobic. U mnie ta ciaza to koszmar jezeli chodzi o moje samopoczucie, ale naszczescie z moja szyjka poki co jest ok. Bo ja z corka w 23 tc mialam szew zakladany. 1 ciaze poronilam. Teraz z usg koncze 27 tydz i narazie szyjka z 5 cm skrocila sie do 4,5 cm. Eiec biore tab i czekam. Czytalam Was troszke i widze ze wiekszosc juz pierze, prasuje, zaczelo przygotowywania a ja jeszcze nic. Chyba czekam na 3 z przodu:-)

Ja na poczatku tez mialam zle wyniki, latalam co chwila z kubkie. Dostalam na 2 tyg antybiotyk i pomogl do teraz:-( ja jakos nie mam ostatnio glowy do myslenia o ciuszkach i tego calego ,, szalenstwa,, moze dlatego, ze juz mam coreczke( wtedy szalalam, ale tez po 30 tyg) i ze sie boje ,, wykrakac,, niby czlowiek nie wierzy w przesady a w glowie cos jest.

Ja od 23 tc z moja corcia mialam lezec ale jeszcze przed ciaza wyznaczylismy date slubu z mezem i sama nie wiedzialam co robic ale postawilam wszystko nsc1karte i sie pobralismy. Bylo nawet przyjecie z tancami:-) a w 36 tc sciagli mi szew i niby mialam rodzic a tak na dobra sprawe w 42 tc musieli mi ja wywolywac. Teraz tez mam wiecej lezec ale jak sie ma juz dziecko to guzik z tego:-)

Też mam córkę. I tez musiałam leżeć. I tez miałam krążek tak jak teraz. I jak w czwartek wstałam z łóżka, w sobotę odstawilam leki to w niedziele zaczęłam rodzic. W 37 tygodniu. Nie wiem co by było gdybym nie leżała

Ja mialam szew zamiast krazka bo do szpitala trafilam z 3cm rozwarcia. Lekarzmezowi powoedzial przed zakladaniem, zeby sie szykowal na najgorsze, bo chyba bede musiala urodzic, ze za duze juz rozwarcie bylo. Dziecka by nie uratowali. Ale cudem mam juz 5-letnia pannice:-)

reklama
Ja w tej ciazy podlapalam od mojej malej takie przeziebienie a gardlo mi calkowicie wysiadlo. Stracilam glos. Pomogl mi czosnek, mleko z czosnkiem i hherbata z cytryna. Niedobre ale dziala

Do góry