Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzis oddalam mocz na posiew i w pon lub wt bede wiedziala co i jak. Odebralam dzis moja Age z przedszkola przed 12 bo miala miec szczepienie ale na poczatku stycznia miala ospe, ktora zakonczyla sie 4 dniowym pobytem w szpitalu na oddziale zakaznym wiec lekarka kazala sie wstrzymac ok 4 tyg. I wtedy sie zglosic. Ja w 1 ciazy tez na forum pisalam i wyobrazcie sobie ze id tamtego czasu minelo ponad 5 lat i nadal piszemy ale przenioslysmy sie na facebook na grupe zamknieta.
Nie zaszczepili mi jej, bo jeszcze z 4 tyg musze poczekac po tej ospie. Wiec za miesiac. To szczepienie przeciwko blonnicy. Ja mala do przedszkola odwiozlam, zrobilam zakupy, ogarnelam i jak nie ja leze pod kocem z herbatka. Jakies doly mnie lapia, moze dlatego ze ostatnio z mezem nie moge sie dogadac. Eh...