reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nie no, widać tutaj ducha. Luna ile myślisz dpo dziś jesteś? Jaki masz dalszy plan działania?
Niby się nie powinno po czasie, a jednak dziewczyny tu pisały, że z pierwszych kresek po czasie były ciąże. Bardzo niejednoznaczne to wszystko. Na pewno nie jest to biel vizira.
No i nie biczuj się za doszukiwanie się cieni, jak miałabyś robić inaczej skoro Ci zależy? 💝
Tylko ja ten cień widziałam już na początku, ale nie dało się go na fotce uchwycic...
Ja obstawiam, że jeśli udało się z czwartkowego seksu rano ( owu wg testów mogła być środa wieczorem) to jest 10 dni po zapłodnieniu..
Jutro chyba pójdę na betę, taki plan. Będzie czarni na białym..

reklama
Tylko ja ten cień widziałam już na początku, ale nie dało się go na fotce uchwycic...
Ja obstawiam, że jeśli udało się z czwartkowego seksu rano ( owu wg testów mogła być środa wieczorem) to jest 10 dni po zapłodnieniu..
Dobry plan 🩷 jestem z Tobą serduszkiem. Jeśli wyszedł od razu to wg mnie jest nadzieja. Wrzucam Ci zdjęcie testu, który u mnie był pozytywny. Też uważałam, że sobie wmawiam ten cień.

Załączniki

• IMG_7342.jpeg
    IMG_7342.jpeg
    285,6 KB · Wyświetleń: 82
Ja też oszalałam to czekanie nie jest dla mnie. Jestem dziś chyba 8dpo i też takiego ducha miałam jak Ty. Ciężko uchwycić na zdjęciu, ale też w czasie się pojawił

Załączniki

• IMG_8536.jpeg
    IMG_8536.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 86
Ja też oszalałam to czekanie nie jest dla mnie. Jestem dziś chyba 8dpo i też takiego ducha miałam jak Ty. Ciężko uchwycić na zdjęciu, ale też w czasie się pojawił
Jest, widzę!
Ja się stram nie nastawiać, ale chyba nie chce już szukać cieni na teście i pójdę rano przed pracą na tą betę, będzie czarno na białym...

Ja też już tracę cierpliwość, ale czekając aż 🐒 się skończy. 🤣 Mogłaby już sobie pójść.

Jeśli widzicie coś na tych testach dziewczyny to może serio warto skoczyć na betę jutro. Dla mnie nie ma tam duchów, ale nie mam aż tak bardzo doświadczonych w wyszukiwaniu jak niektóre dziewczyny oczu. 😄

reklama
Do góry