reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Zawsze uważam, że jak są wątpliwości to najlepiej iść na betę. Dla własnego zdrowia psychicznego. Mi ostatnio wyszło 10 beta hcg w 12dpo. Tak teraz myślę o tym co @olka11135 pisała, że mogla to być pozna implantacja I mimo, że beta z początku pięknie rosła to ciąża źle rokowała już wtedy. W dzień spodziewanej @ bylo 65,65 czyli też nie za dużo...
Oczywiście to zależy u kogo i jak długa jest ta faza lutealna...

reklama
Zawsze uważam, że jak są wątpliwości to najlepiej iść na betę. Dla własnego zdrowia psychicznego. Mi ostatnio wyszło 10 beta hcg w 12dpo. Tak teraz myślę o tym co @olka11135 pisała, że mogla to być pozna implantacja I mimo, że beta z początku pięknie rosła to ciąża źle rokowała już wtedy. W dzień spodziewanej @ bylo 65,65 czyli też nie za dużo...
Oczywiście to zależy u kogo i jak długa jest ta faza lutealna...
ja z ciazy, z ktorego mam syna to dwa dni po spodziewanej miesiaczce mialam bete 68.😃

Ja mialam dziwny cykl, pierwszy raz nie czułam w ogole owulacji, z reguły zawsze cos mnie zaklulo, albo zwijałam sie z bolu pol dnia, a 3tyg temu nic.. za to po implantacji, bardzo dziwnie sie czułam, pobolewało podbrzusze kilka dni.. nie pamiętam zebym cos takiego miala wczesniej.
Brzmi dosłownie tak jak u mnie teraz. Ciekawe co z tego wyjdzie 🤭 a pierwszy pozytywny test, jakiś cień ile miałaś dpo ?

Może dla kogoś to głupie ale nas to nie obchodzi. Jeżeli coś przebija jako 2 kreska to zawsze daje nadzieję. Wiadomo, to kawałek plastiku i papierka. W każdym może być wada fabryczna albo... może wlasnie wyłapać wczesna ciążę. Nie obwiniajmy się za to że doszukujemy się tej drugiej kreski. Odszukałam zdjęcie swojego testu pierwszej ciąży, zrobiony 6 dni przed okresem z tego co pamiętam. To są te same testy, najpierw cień a po kilku godzinach jakie krechy. I co najlepsze, plytkowy ledwo co kreska a strumieniowy wow (w dodatku te pinki nieszczesne) Więc ja będę się doszukiwać hujoduszków itp tylko biel wizira mnie przekonuje no i betka

Załączniki

• received_1324203141259184.jpeg
    received_1324203141259184.jpeg
    77,9 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20201112_131822.jpg
    IMG_20201112_131822.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20201113_101045.jpg
    IMG_20201113_101045.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 56
  • received_1600951256776332.jpeg
    received_1600951256776332.jpeg
    78,2 KB · Wyświetleń: 57
O rety dziewczyny od rana was nadrabiam. Wczoraj późno wróciliśmy do Polski.
Było super, dosyć intensywnie ale my zawsze tak korzystamy z wakacji. Nie śledziłam owulacji, nie doszukiwałam się objawów, nie wiem kiedy mogła być. Nie mam dużych nadziei na ten cykl bo seksów nie było za dużo (intensywne zwiedzanie a wieczorem kładąc córkę często sami padaliśmy 😂).
Dodatkowo dziś już czuję się jak na chorobę i wyszła mi opryszczka 🫣.
Fajnie do was wrócić.
Trzymam kciuki za wszystkie cienie żeby okazały się ciążami 🤞🏻

Pytanie jak jakość, teraz tez mi sie wydaje ze nieco zbladły ale bieli wizira na pewno w czasie 5min nie mialam dopiero od 11dpo, w 10dpo pokazał sie po 10min cien.. jak juz prawie chowałam testZobacz załącznik 1704361

Przecież ból piersi to nie wyrocznia, 🩷 jednych mogą boleć, innych w ogóle Kochana, nie dołuj się niepotrzebnie 🩷
Piersi w ogole mnie nie bolały, wiec tez bylam przekonana ze nic z tego a progesteron 21 w 12dpo wiec musial rosnąć..
Brzmi dosłownie tak jak u mnie teraz. Ciekawe co z tego wyjdzie 🤭 a pierwszy pozytywny test, jakiś cień ile miałaś dpo ?
Wyżej masz moje testy, w 10dpo duszek po czasie zalecanym przez producenta, po ok 10-15min, w 9dpo widzialam chyba ducha ale to po 8h jak wróciłam z pracy i z kosza w łazience wyciągnęłam test🫣, i dopiero w 11dpo duszek w czasie kilku minut od testu, 12dpo rano beta 36

Fota po czasie, ale właśnie ten cień cienia widziałam jak się dobrze przyjzalam o czasie tym zalecanym u producenta...
Chyba za bardzo chce aby coś tam było 😭Zobacz załącznik 1704734
No duszek jest, ale może to być testowa 😞 trzeba poczekać. Ja dziś też od course zrobiłam test rano, 8-9dpo i oczywiście, że biało, a wypatrywałam tego ducha jak głupia pod kazdym kątem 🤦‍♀️

reklama
No duszek jest, ale może to być testowa 😞 trzeba poczekać. Ja dziś też od course zrobiłam test rano, 8-9dpo i oczywiście, że biało, a wypatrywałam tego ducha jak głupia pod kazdym kątem 🤦‍♀️
No to jest najgorsze, teraz u mnie widać na tym teście pod światło tego duszka, ale właśnie znając życie to wylapalam testowa drugi raz w życiu 🤡

Do góry