niecierpliwamatka
Fanka BB :)
W końcu SMS z Sinsay paczka będzie dziś. Czekałam 8dni!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mogłabym zmienić pracę, ale teraz skoro mamy okres tak intensywnych starań o dziecko, to wolę nie rezydować. Zobaczymy. Jak do lutego nic się nie zmieni to zacznę wysyłać cv, żeby się rozeznać w rynku pracy i ofertach. Projekt jest dość stresujący, wiedziałam na co się piszę, ale ponarzekać zawsze możnaCześć
Powodzenia ❤
Współczuję
Nie ma opcji żebyś zmieniła pracę?
Trzymam kciuki za niepodjadanie!Ja, zaczynam od nowasniadanko przygotowane do pracy, jak nie bede podjadac to wytrwam
chcialabgm chociaz do swiat, w swieta wiadomo, ze nie bede liczyc kcal, ale nie przegne
![]()
Jak z mlekiem to chce wiadro! Spie na stojąco.
W końcu SMS z Sinsay paczka będzie dziś. Czekałam 8dni!!!
Mogłabym zmienić pracę, ale teraz skoro mamy okres tak intensywnych starań o dziecko, to wolę nie rezydować. Zobaczymy. Jak do lutego nic się nie zmieni to zacznę wysyłać cv, żeby się rozeznać w rynku pracy i ofertach. Projekt jest dość stresujący, wiedziałam na co się piszę, ale ponarzekać zawsze można![]()
Hejkaproszę o wpisanie na testowanie 20 grudnia
Ostatnio coś mi migło o diecie, która się teraz katuje? Chętnie dołączę![]()
Ja zaczynam od jutra![]()
Ja!
Może nie długo, ale od 2 tygodni trzymam się postanowienia i jem zdrowo i zaczęłam ćwiczyćco 2 dzień biegamy z Mężem na bieżni 60 min
ile to potrwa? Nie wiem, mam nadzieję że długo, narazie jesteśmy sportowcy
![]()
64 przy wzroście 165
Na śniadanie zwykle wlatuje jakaś granola ze skyrem i owocami, lub jakieś zdrowe kanapki pieczywo z niskim ig, albo jajka i dużo warzywna obiad to różnie ale zmieniliśmy makaron na pełnoziarnisty, dużo ryb, kurczak z brązowym ryżem, warzywa gotowane wymyślam ciągle coś nowego, a na kolację to różnie, czasem twarożek z pieczywem, lub jakaś sałatka, albo też jajka.
Narazie się trzymamyoczywiście nie powiem, czasem zjemy sobie coś słodkiego bo każdemu się należy prawda?
![]()
O jabym potrzebowała motywacji..nie mogę się zebrać do diety a tyle co teraz w życiu nie ważyłam.. także zgłaszam się że będę probowac od jutra![]()
Jak je zauważyłam to od razu o Tobie pomyślałamHeloł ❤
Pierwsza kawusia w grudniu️
![]()