reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

64 przy wzroście 165😏
Na śniadanie zwykle wlatuje jakaś granola ze skyrem i owocami, lub jakieś zdrowe kanapki pieczywo z niskim ig, albo jajka i dużo warzyw 😁 na obiad to różnie ale zmieniliśmy makaron na pełnoziarnisty, dużo ryb, kurczak z brązowym ryżem, warzywa gotowane wymyślam ciągle coś nowego, a na kolację to różnie, czasem twarożek z pieczywem, lub jakaś sałatka, albo też jajka.
Narazie się trzymamy😁 oczywiście nie powiem, czasem zjemy sobie coś słodkiego bo każdemu się należy prawda? 🤣
Jak mi wybiło 70 przy wzroście 156 to powiedziałam stop 🫣 nigdy tyle nie ważyłam. Z. 10 kg można sobie ująć.
A 10 lat temu było 48 kg 😂

reklama
Dzień dobry w grudniu. Ja zaczęłam ten miesiąc od wizyty u psychiatry. Jakby mało mi było tabletek, dostałam antydepresanty. No cóż, czas przestać przed samą sobą udawać, że jest dobrze 🤷‍♀️ Powinnam jakoś sobie niedługo ogarnąć wizytę u gina po lamettę, ale szczerze mówiąc to nawet nie mam na to siły.
PS Postaram się tutaj już tak nie narzekać, bo naprawdę nie chcę. Ale dziś jest trudny dzień. Mam nadzieję, że za chwilę będzie lepiej, bo jednak kocham grudzień i święta, oby to mi dało siłę

IMG_20251201_095310552_MFNR.jpg
Śniadanie zjedzone, jajka mają moc.
Chleb wczoraj piekłam na maślance bo musiałam ją zużyć, ale taki se jest. Dziś będę robiła jakiś z tiktoka bez mąki z płatków owsianych

Dzień dobry w grudniu. Ja zaczęłam ten miesiąc od wizyty u psychiatry. Jakby mało mi było tabletek, dostałam antydepresanty. No cóż, czas przestać przed samą sobą udawać, że jest dobrze 🤷‍♀️ Powinnam jakoś sobie niedługo ogarnąć wizytę u gina po lamettę, ale szczerze mówiąc to nawet nie mam na to siły.
PS Postaram się tutaj już tak nie narzekać, bo naprawdę nie chcę. Ale dziś jest trudny dzień. Mam nadzieję, że za chwilę będzie lepiej, bo jednak kocham grudzień i święta, oby to mi dało siłę
Ważne, że nie ukrywasz przed samą sobą, że są problemy a to już dobry start!:) idziemy powoli, czasem Okrężna drogą ale idziemy do przodu!

Oby było lepiej ☺️😘😘😘

Dzień dobry Dziewczynki w tym pięknym grudniowym dniu :) Jak się czujecie ?
Prezenty mikołajkowe już kupione ? 😍

U mnie kupione i już popakowane 😊
A u Ciebie? 😀

Dzień dobry w grudniu :)
Wracam do żywych, po wyrwaniu ósemki zrobił mi się stan zapalny i cały zeszły tydzień ból, dodatkowo do wczoraj antybiotyk i coś mnie w boku boli od paru dni. Także w tym miesiącu znów poproszę o ławeczkę.
Nie jestem w stanie nadrobić tamtego tygodnia. Migło mi, że Hermeneg ma pracę - Kochana gdzie pracujesz? super, że się udało i że nie było przeciwskazań zdrowotnych.

latam ze szmatą i mopem 🤓
Ale wszystko jest lepsze od handlu i kontaktu z klientami, naprawdę 😁

Jak je zauważyłam to od razu o Tobie pomyślałam ❄️Zobacz załącznik 1729533

O jakie cudowności 🥹😍

Super, że poszłaś po pomoc 🥹
Mam nadzieję, że bedzie lepiej 🫂

Pokażę jak przyjdzie. Padniesz! Wszystkie padnięcie! Piżamka z ulubioną postacią świąteczna... Hahah

O, czyżby z Grinchem? 😀

reklama
U mnie kupione i już popakowane 😊
A u Ciebie? 😀

latam ze szmatą i mopem 🤓
Ale wszystko jest lepsze od handlu i kontaktu z klientami, naprawdę 😁

O jakie cudowności 🥹😍

Super, że poszłaś po pomoc 🥹
Mam nadzieję, że bedzie lepiej 🫂

O, czyżby z Grinchem? 😀
Tak! Hahaha... Bluza, bluzka i piżamka! Bluza dla mnie ale piżamka dla córki. Dostanie 6.12 plus kilka innych rzeczy. Mam nadzieję, że to będzie magiczny grudzień dla wielu z nas.

Do góry