callina
Fanka BB :)
nie tylko ciebieCzy tylko mnie przez cały cykl nie bolą wgl piersi?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie tylko ciebieCzy tylko mnie przez cały cykl nie bolą wgl piersi?![]()
Mnie też nie bolą, ale kiedyś bolały połowę cyklunie tylko ciebiemnie odkąd urodziłam dzieci też nie bolą. Ale się cieszę, bo kiedyś to gruby tydzień przed miesiączką okropny ból piersi
Zrobiłam wczoraj tą betę, ale wyniku dalej nie ma. Obawiam się, że będzie dopiero jutro, przez to że dziś święto. Nigdy nie miałam takiej akcji. Ale za to zrobiłam test przed chwilą, innej firmy niż wczoraj
Czy tylko mnie przez cały cykl nie bolą wgl piersi?![]()
Mnie tak samo nigdy przed okresem nie bolą. W ciąży nie wiem, bo nigdy nie byłamMnie też nie.
Nigdy mnie nie bolały.
I tylko w jednej na cztery ciąże
No jest! Trzymam kciukiZrobiłam wczoraj tą betę, ale wyniku dalej nie ma. Obawiam się, że będzie dopiero jutro, przez to że dziś święto. Nigdy nie miałam takiej akcji. Ale za to zrobiłam test przed chwilą, innej firmy niż wczoraj
Jak wczoraj nie widziałam na zdjęciach tak tutaj widzęZrobiłam wczoraj tą betę, ale wyniku dalej nie ma. Obawiam się, że będzie dopiero jutro, przez to że dziś święto. Nigdy nie miałam takiej akcji. Ale za to zrobiłam test przed chwilą, innej firmy niż wczoraj