reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2017

Moja corka ma 6 lat i tez sie czuje jakbym byla pierwszy raz w ciazy.. Tylkl nie mam zadnych objawow to w ogole sie nie czuje jakbym byla w ciazy:(
Ja nawet nie pamietam ile w poprzedniej ciazy przytylam etc.Nie wiem dlaczego przeszukalam cala szafe z dokumentami i nie mam badan prenatalnych z poprzedniej ciazy.Chyba zostawilam w szpitalu wraz z karta ciazy.A tak bym sobie porownala:(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny :-) Ja jeszcze w szpitalu. Plamienia minely, ale dostałam grzybice no i tak leze i leze...ile mozna lezec [emoji21] Plus jest taki, ze mdlosci sa slabsze, mniej wymiotuje i lepiej sie zyje :-)
A jak Wasze mdłosci?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nową majówkę :) Duże dzieciaczki masz, syn to już prawie dorosły :) Powodzenia w czytaniu wątku, dużo tego naskrobałyśmy ;)

Pinky- będzie dobrze :) trzymaj się. Trzymam kciuki

Jagi już trzymam kciuki za jutrzejsze Twoje prenatalne. Ja jeszcze 9 dni :)

Ja przytyłam 15 kg w poprzedniej.

Klaudyna- super, że nie plamisz. Z grzybicą będą Cię trzymać. Oby te mdłości już przeszły Tobie, bo się namęczyłaś.

Ale powiem Wam, ze w szpitalu zaczynam czuc sie jak w domu [emoji3]
A wczoraj taki młody przystojny, ze ojeju lekarz mial obchód. Az sie speszyłam troche, musiał sie biedny o grzybicy i swędzeniu nasłuchać [emoji23]

Witam nową majówkę :) Duże dzieciaczki masz, syn to już prawie dorosły :) Powodzenia w czytaniu wątku, dużo tego naskrobałyśmy ;)

Pinky- będzie dobrze :) trzymaj się. Trzymam kciuki

Jagi już trzymam kciuki za jutrzejsze Twoje prenatalne. Ja jeszcze 9 dni :)

Ja przytyłam 15 kg w poprzedniej.

Klaudyna- super, że nie plamisz. Z grzybicą będą Cię trzymać. Oby te mdłości już przeszły Tobie, bo się namęczyłaś.
Z grzybicą bedą trzymac w szpitalu?Qurcze nie wiedziałam ze to takie poważne.Ty tez mialas globulki?
A moze ja tez po leczeniu clotrumazolem powinnam zrobic wymaz czy wyleczylo się?Jak myslisz?

Dzisiaj wyjme zdjecia z pierwszej ciazy i bede porownywać.

Jak wczoraj na uczelni?Mialas zajecia w ten weekend?

Hej Dziewczyny :-) Ja jeszcze w szpitalu. Plamienia minely, ale dostałam grzybice no i tak leze i leze...ile mozna lezec [emoji21] Plus jest taki, ze mdlosci sa slabsze, mniej wymiotuje i lepiej sie zyje :-)
A jak Wasze mdłosci?

A jak towarzystwo ?Fajne mamuski?Z czym najczesciej leza?Plamienia?Odglosy porodow do Ciebie dochodzą?
Dobrze ze juz nie plamisz:)

nie, ten weekend wolny ;) Jadę w w następny. Wczoraj byliśmy na spotkaniu u Neli małej reporterki, staliśmy 2 h po podpis :p ale warto;) Mała szczęśliwa :) Targi też fajne, podróżnicze :)
Potem byliśmy na urodzinach u chrześniaka Łukasza, było super, brakowało mi kontaktu z ludźmi! Nawet mi nie przeszkadzało, że wszyscy coś tam popijali ;) było super :) A dzisiaj jedziemy na imieniny do teściowej :)
A tu moja podróżniczka i wielka fanka Neli :)
14650774_1158817557539154_7761984258085952185_n.jpg

Jagi oj powiem Ci ze przewinelo sie tych mamusiek sporo.
Porody raz na jakis czas, bo to maly szpital, ale lubie sobie podsluchac :-) sale mam obok porodówki.
Z czym leza hmm...
Na podtrzymaniu sporo, ale takie juz z duzym brzuszkiem.
Jedna byla na zabieg, bo serduszko nie zaczelo bic i nie chcieli dlugo czekac, bo pozniej dziecko moze miec problemy.
Ale co mnie zadziwia. Lezalam z trzema dziewczynami, jedna w 9 miesiacu, druga w 7, trzecia w 4 i chodziły co chwile razem palić. Wyglądało to ooooookrooopnieee [emoji52]

reklama
Tak mój syn to już taki mój kompan :) nawet poszedł że mną ostatnio na Bridget Jones 3 do kina :)
Ogólnie czuję się super..jedyne co mi dolega to jakaś infekcja od wczoraj ale zaraz polecę do apteki po Crotrimazol i powinno być ok.
Wizytę z usg mam dopiero 19.10 więc jeszcze sporo czasu.

Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry