Koniczyna05
Fanka BB :)
Klaudia te termometry to dopiero jutro będą, widziałam nie dawno reklamę lidia, ja chyba pojde przecież otwarciem bo jeszcze ciśnieniomierz chciałam kupić,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt, ale z doświadczenia wiem, że towar przeważnie wykładają wieczorem dzień wcześniej.Klaudia te termometry to dopiero jutro będą, widziałam nie dawno reklamę lidia, ja chyba pojde przecież otwarciem bo jeszcze ciśnieniomierz chciałam kupić,
Ale ten termometr z tego co patrzyłam jest od jutra [emoji6]Ja na wyprzedaży kupuje te większe, 68 przeważnie. Te mniejsze kupuje w odzieży używanej, mam już tego mnóstwo, jeszcze będę kupować u koleżanek to co im już nie potrzebnea ten termometr też chcę kupić, chyba dzisiaj pojadę go poszukać
![]()
Wiem, ale z tego co pisałam wcześniej, towar w Lidlu nieraz wykladaja dzień wcześniej na wieczórAle ten termometr z tego co patrzyłam jest od jutra [emoji6]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez towar jest dzień wcześniej wieczorem, ale niestety zabraniają kupować [emoji53]właśnie rano zawsze są kolejki jak jest jakiś atrakcyjny towar.tak na oko - chodziłam jakoś 19\20 i już było wszystko..
![]()