reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

On nie gotuje bo nie potrafi wiec nie wymagam od niego nauki gotowania ale faktycznie mogl by posprzątać po jedzeniu.. Zazdroszczę wam dziewczyny naprawdę :) no ale faktycznie to wy ich tego nauczyłyscie.. A ja wolalam robic sama niz sie poklocic czy cos..
Ja sokow robionych nie toleruję :\ani zadnych kubusiow nic takiego..

Wspolczuje Ci bardzo:( to musi byc trudne zostac sama z tym wszystkim. Wiadomo ze facet sie do dobrego przyzwyczaił ale musi tez Ci pomagac. Praca w domu z dziecmi to praca na pełen etat a nie tylko 8 godzin za biurkiem. Ja sie boje bardzo za jakis miesiac mam zamieszkać z moim partneram. Ja lubie miec porządek a on raczej nie za bardzo :( na szczescie dobrze gotuje wiec jest plusik

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma co sie bac :) mieszkac z kims kogo kochasz jest super:) sa plusy i minusy:) i od razu zacznij wymagac od niego pewnych rzeczy nie rób tego co ja:\ jest to ciezkie jestem zla na niego i siebie.. Ale pogadaliśmy chyba zauwazyl swoje błędy.. Nie jade na weekend do mamy jednak syn chory:\ wiesz mieszkajac poznacie sie nawzajem bardziej niz jak zescie sie spotykali:)

Nie ma co sie bac :) mieszkac z kims kogo kochasz jest super:) sa plusy i minusy:) i od razu zacznij wymagac od niego pewnych rzeczy nie rób tego co ja:\ jest to ciezkie jestem zla na niego i siebie.. Ale pogadaliśmy chyba zauwazyl swoje błędy.. Nie jade na weekend do mamy jednak syn chory:\ wiesz mieszkajac poznacie sie nawzajem bardziej niz jak zescie sie spotykali:)
Dobrze ze porozmawialiscie [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje ze zrozumial i wezmie sobie do serca:) pokazalam mu jego bledy i sie przyznal do nich więc bede wprowadzac zmiany i bede bardziej szczesliwa:)

Dzień dobry Nawet dobry wieczór.
Cały dzień poza domem.

@jetka powodzenia. Żyje wg domeny ze w życiu mamy to na co się godzimy. Ja się nie godzę jak jest mi z czymś źle. Trzymam kciuki

W sprawie soków to zdecydowanie warzywne z odrobina owoca. Dla dziecka odrowornie owocowe z odrobina warzyw. Rób eksperymenty. Jak nie smakuje to dodawaj co lubisz. Ananas pasuje do wszystkiego. Ja pije nawet z brokuła, pokrzywy, pietruszki. Teraz to w ogóle staram się nie pic soków przez cukier[emoji854]smacznego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas piękna sobota. Malowanie altany i porządki na działce.
Ostatnio mam kłucia w okolicy serca. I zaczynają się początki rwy kulszowej chyba. Poza tym samopoczucie super.
@Jetkaa poza tym, co dziewczyny radzą- to jeszcze chwal- za każdą pierdołę i nie poprawiaj, jak coś jest nie do końca tak jak byś Ty to zrobiła. Z facetami jak że szczeniaczkami- najlepsza pozytywna tresura

reklama
U nas piękna sobota. Malowanie altany i porządki na działce.
Ostatnio mam kłucia w okolicy serca. I zaczynają się początki rwy kulszowej chyba. Poza tym samopoczucie super.
@Jetkaa poza tym, co dziewczyny radzą- to jeszcze chwal- za każdą pierdołę i nie poprawiaj, jak coś jest nie do końca tak jak byś Ty to zrobiła. Z facetami jak że szczeniaczkami- najlepsza pozytywna tresura
Hehe rozumiem tak bede robic:) chwalic go jak dziecko za kazda pozytywna ocene hehe:)

Do góry