reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

Dzien dobry wszytkim ;*
@0olcia wiem co czujesz :( lacze sie z Toba w bolu. Mi na poczatku ciazy tak sie wszytko pozmienialo ze plakalam w toalecie z bolu. Potem siedziec nie moglam :(
Ja dostalam od lekarza taki probiotyk jak sie dostaje przy antybiotyku tylko ze dla dzieci rozpuszczlny w wodzie. A z zalecen to jogurty, otreby, 2,5 litra wody, nie pic slodzinych sokow i zakaz na slodycze :(:(

Ja 5 dni bez mdlosci a dzis znowu umieram. Ale na pocieszenie ide na paznokcie [emoji7] i otwieram z moim partneram biznes :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny;)
Ja bym az tak nie mieszala z tym zeby wyladowac w wc bo zamiast Ci to pomoc możesz sobie zaszkodzic takim mixem, i zamiast tego bedziesz wymiotować:(
Ja tez kolejny dzien bez mdłości jeee! Miałam dzis jechac pobrac krew ale nie mialam sily i pojade jutro bo musze..ehh u nas w gorach duzo śniegu i zimno pada deszcz:(

@KasiaRo wyprobuje! Siemię lniane dobra rzecz, na pewno nie zaszkodzi. @MegiKM martwie sie co to bedzie pózniej jak ja juz mam takie problemy?! Musze o ten probiotyk zapytać mojego gina. A to na receptę było? No i gratuluje Wam! Mow cóż to za biznes?:D. @Jetkaa nie przewiduje takich problemow Heheh wszystko co zjem trzyma sie mnie kurczowo:);)

@LilithGoth32 fajnie z Berlinem, sama ciągle wybieram się i wybieram i wybrać się nie mogę ;) może w okolicach świąt się uda. Masz już jakieś info o wizycie?

@Kasiales możemy sobie przybić 5, dziś mój cukier na czczo był 107, myślałam, że na zawał zejdę jak to zobaczyłam...a na wieczór zwiększyłam dawkę insuliny. Nie radzę sobie z tym cukrem, już nie wiem co mam robić, bo jak nie jem to mam ketony jak jem to cukier szybuje. Jutro idę do diabetologa i mam nadzieję, że jakoś mnie poratuje :(.
Oczywiście nie zgłosiłam się, w życiu pięknym bym tego nie zrobiła, zostałam wybrana z publiczności, taki zaszczyt :). Moje wewnętrzne dziecko chyba ma parcie na szkło hehe.
Jeszcze nie dzwonili do mnie...tzn dzwonił ktoś jak spałam ale z komórki a nie wiem z jakiego nr oni dzwonią.

Moj zmienil imie dla chlopca z alana na oskara hehe:) bo mial sen:)
3jgxhqvk0aa9pnee.png

@KasiaRo wyprobuje! Siemię lniane dobra rzecz, na pewno nie zaszkodzi. @MegiKM martwie sie co to bedzie pózniej jak ja juz mam takie problemy?! Musze o ten probiotyk zapytać mojego gina. A to na receptę było? No i gratuluje Wam! Mow cóż to za biznes?:D. @Jetkaa nie przewiduje takich problemow Heheh wszystko co zjem trzyma sie mnie kurczowo:);)

Mi przepisal Multilac baby nie wiem czy to cos pomaga bo nie biore za regularnie. Tak samo mi ginekolog powiedzial. Ze nie dostane żadnych lekow bo pozniej bedzie gorzej :/. Kazala mi diete zmienic i jest ok :) 2 tygodnie bez zadnych poblemow ale najadlam sie blonnika i wypilam tyle wody hahahhaha :) moj brzuch wygladal jak w 5 mc ciazy. O jeszcze mowila zeby jesc duzo owocow i warzyw.
Planujemy sprowadzić z zagranicy pare rzeczy i sprzedac. Zobaczymy jak wyjdzie. Jeszcze myslalam zeby zrobic cos w kierunku mojej pasji - cukiernictwa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry