Aleksandra Górska
Fanka BB :)
dokładnie oni kase bija na ludziach by sie wstydzili
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wasz synuś i to Wy wybieracie imię. U mnie było podobnie z wyborem drugiego imienia dla synka. Ma być Mikołaj Bartłomiej, to drugie imię po przyrodnim bracie. A mój tato na to, że ma być Kazik po nim! J tato, że ma być po nim Mietek. No to powiedziałam, że to nasze dziecko i my mu wybieramy imiona, oni już swoim dzieciom wybierali imiona, a teraz nasza kolej. I nie ma tematu od tamtej pory i jest sprawiedliwie:-)ta pogoda mnie wykonczy dzisiaj nawet nosa z domu nie wystawilam w dodatk siedze sama i czekam na mojego M rany zwariowac mozna chyba sie dzis wybierzemy do tesciow rekreacyjnie ciekawe jak tam moja tesciowa ostatio mowila ze w zadnym wypadku Alan bo arabskie imie pewnie mysli ze nam przejdzie bo bylo kilka propozycji ale z mezem doszlismy do wniosku ze bedzie Alan i kropka a nawet dwie

ja wiem o tym i sie nie dam ja lubie moja tesciowa bo jest zlota kobieta ale taka uparta ...
i ja tez wiec czasami wole mlczec
Kurtka i spodnie oczywiście do prania i troszke tyłeczek obity upadłam bokiem i naszczescie nic poważnego sie nie stało-zimy nie ma ani lodu a tu taki wypadek!

No nic nie pisałam wczesniej bo mi az wstyd!Ten wiatr tez swoje zrobił nastepnym razem kamieni w kieszeń nabiore!
IWONKO!!!
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości.
Dużo uśmiechu, dużo radości,
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
Samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
![]()
![]()
Witam kochane!
Dziwną sytuacja od rana której się nie spodziewałam, kontrola z ZUSU w moim domudzisiaj rano, zaskoczenie totalne. Dzwoni do mnie teściowa z dołu i mówi że jacyś państwo chcą się ze mną widzieć. 9 rano a ja zaspana zwlekam się z łóżka, oni chcieli sprawdzić czy jestem w domu, czy stosuję się do zaleceń lekarza i czy nie pracuję SZOK. Dobrze że akurat byłam w łóżku bo nieciekawie wyglądałam hehe.
Nawet nie wiedziałam że ZUS organizuje coś takiego prócz komisji.![]()
No ale herbatę to mu zrobiła praktycznie gotującą