reklama

Majóweczki 2008

Ola, Niesia, agusiaa - ja tez zyje ostatnio w okropnym leku, co to bedzie.. dopiero niedawno uswiadomilam sobie ta prawde - juz za kilka !!! tygodni bede podwojna mama!!!
a jeszcze w naszej firmie (internetowa sprzedaz zabawek) najwiekszy sezon mamy juz od maja i tak do konca sierpnia.. maz bedzie niemalze tylko w niedziele w domu..
i moj synek - niecale poltora roczku, straszna przylepka..
i jak agusiaa, zyje marzeniem, ze rzeczywistosc okaze sie mniej stresujaca i uciazliwa, niz mi sie teraz wydaje..
najbardziej boje sie, jak ja sie rozdwoje dla tych malenstw..??? jednemu i drugiemu nalezy sie 100% mojej milosci i czasu... ehhhhhhhhhhhhhhhh :cool2: damy rade.. ;-)

aniusia, wspolczuje takich boli i przezyc okropnych! co za masakra, normalnie rozgrzewka przed porodem :szok: ale dziewczyno, ty wiedzialas, co ci jest?? piszesz, ze nikogo nie chcialas budzic.. uojezu, a gdyby to bylo cos gorszego???? wez ty sie nie lituj nad otoczeniem, co? ;-) bo nam w domu urodzisz, dobra samarytanko :-D buziaki za dzielnosc :-)

zwolinka
- hehe.. oszczedzaj sie, oszczedzaj.. w koncu mialo byc ponad rok od urodzin twojego pierwszego synusia ;-) pozdrawiam wczesna podwojna mamusie :-D

iwonko
- wszystkiego najjj :-D

ja dostalam troche kaski na konto i zaraz cos musze kupic malemu :-) i chce zakupic sobie pizamke i koszule do karmienia.. kurcze, mam wrazenie, ze jak nosilam Filipka to byl na allegro wiekszy wybor.
ktos pisal, ze udalo mu sie kupic fajna koszulke nocna z vienetta secret poza allegro - gdzie?? normalnie w sklepie z ciuszkami dla dzieci? czy jak?

reklama
Witam. Doczytałam ale za dużo nie napiszę bo zmęczona jestem.

Iwonka sto lat zdrowia, szczęścia i pomyślności!!! Piękny wiek ;-) ja też mam jeszcze 30 lat ;-);-);-)

Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku.

Witajcie dziewczyny , dzisiaj jest smutny dzień . Mąż mi wyjechał na szkolenie do Łodzi . Wyjecał 30 minut temu a ja juz tesknie za nim :-( . Pogoda u mnie taka sobie , ale moze zrobi sie jeszcze ładnie (mam nadzieje:-)) .

..aenye ta piżame do karmienia to ja kupiłam normalnie na takim placu z ciuchami w krakowie . Wiem ze sa tez w sklepach z bielizna . Napewno sa tez w Donnie ale kosztuja 39 zł .

:szok::-) wczoraj zamy:-)kałam i dzisiaj otwieram :-D:-D

Dzień dobry.

Wstałam do ubikacji ale już nie mam się gdzie położyc, bo mała i D śpią na skos łóżka :-(, pozostaje drugi pokój... i laptopek :-)

Przynajmiej nikt mi nie kładzie nóg na moje nogi, które ostatnio są trochę zmęczone.

Trochę zmartwiłyście mnie tymi oknami, bo zamierzałam w weekend przelecieć kilka. Zobaczę, jak się będę czuć (mężulek uważa, że ciąża to nie choroba i tylko on może być zmęczony :-() i co lekarks powie.

Mini ciuszki już są w szafie, tylko je poprać i poprasować. Wszystko takie maleńkie, już zapomniałam, jak to było... Muszę jeszcze proszek kupić i poprać. Myślałam nad "dzidziusiem" (nawet był w ofercie Makro) ale zastanawiam się, z drugiej strony nikt u nas nie jest alergikiem i dzidzia też może nie będzie.

Miłego dnia.

O, Vanessa mnie uprzedziła...
Niedługo mąż wróci a Ty będziesz miała czas dla siebie ;-).
Mój też by pojechał na jakieś szkolenie....
Pogoda u nas znośna, nawet widziałam kawałek niebieskiego nieba w łazience. W pokoju są chmury.

Witam własnie w tvn leci temat sepsy cos strasznego....:-(
Widze,że spać raniutko nie możecie dzieńdobry vanessa2 i jo-anna-on:-)
U mnie nie pada ale jakies chmurki w odległości sie pojawiaja ,ja zjadłam własnie jedna bułeczke ale zjadłabym jeszce jedna....:sorry2:zaraz lece zrobic .

Dziewczyny spotkałyście się może z biustonoszami do karmienia w rozmiarze A 75 ???:confused:Ja mam problem aby taki dostac ale panie w kazdym sklepie mówia ,że zaczynaja się te do karmienia od B-a ja sie w takim topie!!!Nawet nie wiecie jak to jest miec takie małe piersi ,nic nie można na siebie dostac!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A i nie wspomne te co maja big wielkie tez maja pewnie broblemy..........I tak źle i tak nie dobrze:no2::no2::no2:

Cześć Dziewczyny. Ja już po śniadaniu. Coś mi się dzisiaj ciężko oddycha:baffled:Mała tak się przekręciła i kopie mnie "do środka":confused:Czy Wy też tak czasami macie??Pozdrawiam

reklama
nie wiem co to znaczy "do środka" ale u mnie wczoraj wieczorem jak już leżałam włóżku to moja mała jakby oszalała!Skakała w tym brzuchu jak nigdy wszedzie mi się robiły góry i doliny szok aż bolało dobra lece temat wczesniaków w tvn-ie ...ide posłuchac:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry