Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mialam jak Pamela Anderson wielkie
a tez na codzien mam tzw. proporcjonalne ;-)
;-)
a bez tej karty to do szpitala mnie nie przyjmą.
pewnie jak wróci do domu to jeszcze mi się za to dostanie, że jestem egoistką i że nie myślę o ciąży.... już czasami nie mam siły. Niestety moje bóle nie przeszły więc dzisiaj pewnie będziemy jechać do lekarza bo już wróci z urlopu.. ja to się mam...:-(

na dodatek powtarzam jej ciągle żeby piła dużo wody i to najlepiej lekko osolonej co się kurcze nie odwodni i oczywiście pełna olewka widzę że od rana ma herbatkę i tyle aż sie poryczałam z bezsilności :-
ale jak najbardziej szczere życzonka z okazji urodzin dużo zdrówka spokoju i szczęścia 

Ja jestem też płąska ale biustonosze kupuję 75B chociaż lepsze byłyby z miseczką A. Ale o taką ciężko. A do karmienia to faktycznie, że B będzie dobra, bo jeszcze wkładka wchodzi, i po praniu się lepiej biustonosz przypasuje. Kup sobie jeden taki i sprawdź, czy będzie Ci odpowiadał. Przed ciążą miałam faktycznie problemy z kupieniem biustonosza, na szczęście zapasował rozmiar dla nastolatek z Triumpha;-)Dziewczyny spotkałyście się może z biustonoszami do karmienia w rozmiarze A 75 ???Ja mam problem aby taki dostac ale panie w kazdym sklepie mówia ,że zaczynaja się te do karmienia od B-a ja sie w takim topie!!!
Właśnie ja z myślą o dzidzi - potem po porodzie nie będę miała czasu na większe roemonty a teraz jest najlepsza pora. A że akurat są święta to się trzeba po prostu bardziej pospieszyć.Do reszty majóweczek apel bo mi skóra cierpnie jak Was ostatnio czytam kobiety drogie czy wyście wszystkie poszalały czy naprawdę święta oznaczają dla Was tylko porządki pomyślcie o sobie i swoim dziecku chce narażać Was oboje z tak błahego powodu to tylko jedne świeta w czasie których może okna nie będą błyszczeć ale za to bezpieczniej je przetrwacie i za kilka tygodni spokojnie się rozdwoicie błagam odpuście sobie !!!!!!!!!!!!!