reklama

Majóweczki 2008

vanessa, o jaki mily poczatek dnia :-)

zwolinka! :-D to wedle przyslowia 'na zlosc babci odmroze sobie uszy'.. ;-) trzymam kciuki za dzisiejsze badanie.. zebys jak najdluzej byla majoweczka!

reklama
dzień dobry kochane majóweczki:-)
Zwolinka, trzymaj się mocno i napisz, jak tylko wrócisz od lekarza.

U mnie słoneczko było, a teraz chmurki. Przespałam całą noc, szok normalnie!!
Dziś mi się łóżeczka śniły, z wiadomego powodu.:-):tak::-):tak:

Aurelia no wlasnie ,mnie juz sie nie snia wozki od kiedy kupilam! A jaka to ulga.Jak kupisz lozeczko to tez w snach lozeczka sie nie pojawia.

Ja jestem strasznie spiaca a w zlewie kupa garow do zmywania a tak mie sie nie chce ruszyc tylka....i to jeszcze plyn do zmywania mi sie skonczyl

Zwolinka trzymaj się jak najdłużej w 2packu. :tak::tak::tak:

Przed chwilką czytałam relacje z porodów u lutówek i trochę skóra mi cierpnie, jak sobie o tym myślę.
Ale z drugiej strony to nie mogę się doczekać chwili, kiedy będę mogła mojego Maluszka wziąć na ręce.

Cześć Dziewczynki,

A u mnie zamiast lepiej, to jest gorzej, niby wczoraj się wygrzałam, ale czuję się strasznie :-(, dobrze, że R dzis wziął wolne to bedzie się mną opiekował. Mądry człowiek po szkodzie- robic porządek przy otwartych oknach w bluzeczce na ramiączka...mogłam się domyśleć, że się przeziębie. Dziś chyba poleżę, bo nawet nie mam za bardzo siły na nic...chciałam się tylko zameldować ;-)

Kathy co do biustonoszy, tak małych- ciężko bedzie Ci chyba takie dostać, moja znajoma ma maleńkie piersi i jak karmiła Małą (ale było to prawie 3 lata temu) to zakładała staniki od bikini ;-)

Anusia no to jeden poród masz już za sobą ;-), dobrze, że już "wymęczyłaś" ten kamień, trochę lżej ;-). Moja Mama miała ostatnio operację (zabieg) na kamienie, bo okazało się, że nie da rady urodzić, były trzy wielkości dużego winogrona i kilka malutkich :szok:- koszmar

Iwonka życzonka dla Męża koniecznie jutro złóż od nas ;-), mam sentyment do tego imienia, bo mój Mężuś też Robert :-). A i widać z tego, że dwie Rybki z Was :-D

Witam
Wczoraj wieczorem mialam swietny humor po wizycie u gin.Przekonala mnie,ze na pewno mnie przyjma do szpitala na porod i mam o tym wogole nie myslec i sie nie stresowac.Poza tym wszystko z dzieckiem i z moimi wynikami ok wiec nastepna wizyta 2 kwietnia.
Natomiast dzis czeka mnie koszmarny dzien bo zaczeli nam domek tynkowac od zewnatrz i jakis gosc chyba demontuje parapety i wali przy tym mlotkiem w sciane tak ze juz mi glowa peka.A to dopiero poczatek.

Aniusia dobrze,ze juz wsyzstko w porzadku.Moja mama kiedys mowila,ze urodzenie kamienia to wiekszy bol niz urodzenie dziecka.

Ola mam juz namiar na polozna, wiec nie dzwon w tej sprawie do kolezanki.

Ja też się wczoraj pokłóciłam z mężem i tak mnie wkurzył, a przypominam że jesteśmy u moich rodziców i nie chciałam robić szumu i spać w drugim pokoju, więc rozłożyłam sobie matę na podłodze,koc i drugim się przykryłam i tak przespałam do 5 rano, kiedy musiałam wziąść proszki. Wtedy po kolejnych prośbach mojego męża wróciłam do łóżka ale to głównie dlatego że bolał mnie już kręgosłup i trochę zmarzłam. obudziłam się dzisiaj i co KATAR...... brrrr... chciałam dopiec mojemu mężowi i sama się dorobiłam.:wściekła/y: pewnie jak wróci do domu to jeszcze mi się za to dostanie, że jestem egoistką i że nie myślę o ciąży.... już czasami nie mam siły. Niestety moje bóle nie przeszły więc dzisiaj pewnie będziemy jechać do lekarza bo już wróci z urlopu.. ja to się mam...:-(

No wiecie ale wy macie mężów nieodpowiedzialnych -mój to chociaz jak sie pokłócimy i ja chcę iść na podłoge to on wtedy mi sto razy mówi abym się nie wygłupiała i wracała do łóżka a ja uparta nie ide to on wtedy zostawia mi łóżko i idzie spac z małym:tak::-DWiecie znów przysnełam po sniadanku obejrzałam o wxzesniakach i mnie zmozyło a chciałam sie tylko wygrzac bo mam coś nosa zawalonego i nie chce aby mnie rozłożyło do końca ja nie chce chorowac

reklama
Ja jestem też płąska ale biustonosze kupuję 75B chociaż lepsze byłyby z miseczką A. Ale o taką ciężko. A do karmienia to faktycznie, że B będzie dobra, bo jeszcze wkładka wchodzi, i po praniu się lepiej biustonosz przypasuje. Kup sobie jeden taki i sprawdź, czy będzie Ci odpowiadał. Przed ciążą miałam faktycznie problemy z kupieniem biustonosza, na szczęście zapasował rozmiar dla nastolatek z Triumpha;-)

Właśnie ja z myślą o dzidzi - potem po porodzie nie będę miała czasu na większe roemonty a teraz jest najlepsza pora. A że akurat są święta to się trzeba po prostu bardziej pospieszyć.
Oczywiście wszystko trzeba robić ze zdrowym rozsądkiem i nie przeginać.

ja właśnie jeden z Triumpha kupiłam ale nie do karmienia tylko zwykly bawełniany i bez usztywnien żadnych ale do karmienia mieli tylko B! ja wiem ,że i tak mi nic nie urosnie ja k do tej pory nic tylko sie zaokragliły i bola a jak bedzie pokarmam to i tak B może być za duże bo to B do karmienia to jak C jest duże takie robia bo mysla ,że jak kobita karmi i w ciąży to zaraz bedzie miała z D!a niestety nie każda tak ma ,że w ciąży piersi jej urosn a o 2-3 rozmiary:wściekła/y::wściekła/y::angry:Ja tak niestety nie mam ani teraz ani w pierwsej ciazy tak nie mialam a teraz nawe wiecej przytyłam tylko,,,,,,że nie tam gdzie tzreba.....:no2::no2::no2::no2::no2::no2::hmm::unsure::realmad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry