iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nie ja tam czasami lubie sobie z kims wypic winko czy piwko,pogadac po tanczyc.....ach 3 lata jestem juz abstynentka.....no jak skonczylam karmic Vanesske to czasami owszem zdazylo sie cos chlapnac  ale to nie tak jak za nim zaszlam w pierwsza ciaze bo zawsze w glowie widnieje ta odpopwiedzialnosc za dziecko..No ale jak odchowamy nasze szkraby to tez tak bede biegac jak moi tescie i moja mama po imprezach kinach i wogole ciagle gdzies chodza i korzystaja z zycia.Dzis sa na imprezei w kanjpce ktora sami wynajeli i zebrali 25 znajomych wiec zabawa super.No jeszcze z mojego domu juz w dobrych nastrojach wyszli bo sie nastroili wiec fajnie.
Aneta witaj!
Mm wspolczuje......
Natalka trzymam kciuki za WAS i za VIVIEN

Aneta witaj!
Mm wspolczuje......
Natalka trzymam kciuki za WAS i za VIVIEN

połysk bez zarysowań. Całe szczęście, że Cif nie podziałał niegoatywnie na skórę Maxia.
 połysk bez zarysowań. Całe szczęście, że Cif nie podziałał niegoatywnie na skórę Maxia.  

co do alkoholu to ja to piwosz jestem
co do alkoholu to ja to piwosz jestem  nie bylo dnia bez piwka tak je bardzo lubie a najlepiej z soczkiem
nie bylo dnia bez piwka tak je bardzo lubie a najlepiej z soczkiem  no ale coz narazie poszlo w odstawke;-):-) joanna wszystkiego najlepszego dla taty:-)
no ale coz narazie poszlo w odstawke;-):-) joanna wszystkiego najlepszego dla taty:-)