reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.

Krzysiu trzymaj się i nie daj się chorobie! Posyłam fluidki zdrowia!

No a my wrocilismy,wniosek o dowod zlozony dla Vanesski.Normalnie teraz sie czeka na dowod kolo 2,3 miesiecy:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A nie mogłaś wyrobić paszportu zamiast dowodu? Na paszport czeka się góra miesiąc, my odebraliśmy go po 3 tygodniach a prawdopodobnie już leżał z tydzień w urzędzie.

Dzisiejszy dzień znowu pod znakiem sprzątania. Ale jutro jużbędę mogła się "lenić", jak mi D. da, bo bywa nieraz dla mnie "bezwzględny". Jutro wybieramy się na basen 60 km od domu i przy okazji na zakupy i spotkanie ze znajomym. Mam nadzieję, że mi wiatrzysko planów nie pokrzyżuje.

W kuchni dochodzi w piekarniku drożdżówka, już mam ślinę do pasa. Zaraz powinnam coś skubnąc :-).

Vivien i Grzeesiu oczywiscie trzymam mocno kciuki za Krzysia.

Ola pochwal sie co nosisz w brzuszku??Udalo sie lekarzowi rozpoznac plec??

Grzesiu, Vivien, Krzysiu - trzymajcie się!!! Wierzę, że wszystko będzie dobrze, będziemy tu wszystkie czekały z ogromną niecierpliwością na wieści!!!!!

A u mnie, drogie majóweczki (jak mi miło, że tak na mnie czekałyście....!) - jednak lekarze, którzy podejrzewali chłopca, nie mylili się. Będzie to na sto procent chłopak - a na imię będzie miał najprawdopodobniej Mikołaj (Aurelko, pozdrawiam!) chyba że zmienię zdanie (bo tym razem JA wybieram :tak:). Pytałam lekarza, czy na pewno facet, a on mi na to: "czy jest to prawdziwy facet (w domysle - czy zachowuje sie jak prawdziwy facet) to się pani przekona za dwadzieścia parę lat - a ja teraz mogę potwierdzić, że jest wyposażony we wszystko, co mężczyzna mieć powinien".
Powiedziałam mężowi, że dziewczynkę to sobie chyba sprawię z innym tatusiem, bo mój mąż specjalizuje się w chłopakach (to już będzie jego trzeci syn!)... no własnie dziewczyny, czy to zależy od kobiety czy od mężczyzny, jaka będzie płeć? chyba od tego jaki plemniczek się dobije do jajeczka?

Pozdrawiam Was wszystkie chyba nie dam rady doczytać wszystkich postów tak na szybko. Całuski!

reklama
Olu - dobrze, ze wszystko w porzadku.:-) Moze za kolejnym razem traficie w coreczke.;-) A sprawa zalezy chyba wlasnie od tego plemnika - ktory dobije sie pierwszy no i niby od tego czy jest sie przed owulacja, czy w trakcie...
My idziemy potwierdzic nasza dziewczynke 26 marca i mam nadzieje, ze juz niespodzianek nie bedzie... chociaz szczerze mowiac by mi to nie przeszkadzalo, byle by dzidzia dobrze sie rozwijala.:-)

Do góry