minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
hejka ;-)
ja dziś musze powtórzyć badania bo na wczorajszym wyniku mam uwage, że należy powtórzyć pobranie krwi wiec albo z amało pobrały albo ktoś zagubił moją krew... :-(
Ja chodzika nie kupie i nawet jak ktos sprezentuje to nie bede wsadzać, jak dziecko podrośnie to dostanie tzn. odpuchacz np. samochód ;-)
ja dziś musze powtórzyć badania bo na wczorajszym wyniku mam uwage, że należy powtórzyć pobranie krwi wiec albo z amało pobrały albo ktoś zagubił moją krew... :-(
Ja chodzika nie kupie i nawet jak ktos sprezentuje to nie bede wsadzać, jak dziecko podrośnie to dostanie tzn. odpuchacz np. samochód ;-)
ale pospieszyła się i tak przyszła na świat 13 dni przed czasem. A brzuszek mi opadł jakieś 2 tygodnie przed porodem.
a jeszcze nawet mi sie nie oświadczył znaczy wiem że już ma pierścionek i już chciał ale przez moje spuchnięte dłonie nie może bo chyba nie dałoby rady ale teraz przynajmniej jestem już pewna że w razie czego powiem TAK bo wcześniej miałam wątpliwości
) i przedszkolaka!
, będę musiała chyba wybrać się tam sama, bo w tygodniu Robert pracuje, ale nie wiem kiedy, może po 16- tym, bo mam wizytę u ginka i pogadam z nim ostatecznie na temat szpitala, może coś podpowie. A i tak koło 20-tego miałam jechać podsteplować książeczkę ubezpieczeniową do pracy na Piękną, więc na Madalińskiego z tamtąd niedaleko i pewnie się wybiorę, bo decyzję, że właśnie tam będę rodziła już podjęłam, no chyba że miejsc nie będzie to w tedy w kolejności jest Kasprzaka, Żelazna lub Starynkiewicza, a Ty kiedy się wybierasz??