reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

My jak kapiemy Kondzia to przy rozbieraniu w lazience zwsze sie posia:baffled:zdejmuje skarpety i stoi na gumolicie i chyba mu zimno bozawsze zesika sie na podloge:sorry2:

siedze wlasnie z pasem vibroaction:sorry2:nie mam weny cos dzisiaj:baffled:ide chyba.
Iwonki cos nie widac tez:confused:aaa pojechaliscie chyba w czwartek,zapomnialam:sorry2:
działa ten Vibroactoin czy to ściema??

reklama
hej Majóweczki

Do tych z Krakowa i okolic - jak nie macie dzisiaj co robić to zapraszam na Wystawe Psów w Krakowie (na AWFie):-)
Ma jakimś cudem nie padać mimo zapowiedzi, wiec można się wybrac.
A i można mnie odnaleźć :tak: Będę od 11:30 pod zielonym namiotem przy ringu z dogami (ring nr XXI), jestemm chyba jedynym hodowcą o tym imieniu :sorry2:

A pozostałe - trzymajcie kciuki za moje dogi :zawstydzona/y:

Spadam szykowac towarzystwo.

Witacjcie.

Ja bym się chętnie wybrała, ale zaraz do szkoły lecę. O 13 mam egzamin, więc też się ładnie uśmiecham o trzymanie kciuków ;-)

Dzień dobry!

Kangurka, powodzenia dla Ciebie i piesków!

Migotka, powodzenia na egzaminie!

A mi proszę życzyć powodzenia przy pracy bo muszę dziś ostro ppopracować, żeby jutro był spokojniejszy dzień. Muszę nadrobić tydzień przerwy kiedy niania była chora.
Miłego dnia!

Puchatka Borys jak ma brudne rączki to daje mi do wylizania :-D Ostatnio takie z piachu mi dawał :-D

Migotka powodzenia

Kangurka powodzenia również , dogi śliczne psy , tylko wielgachne cholery :tak:

Ola K powodzenia przy pracy :-D:-D:-D

Komu to jeszcze powodzenia ??

Hej kochane majoweczki,tak za Wami tesknilam ze pisze teraz z telefonu kom. Nawet gg sobie zainstalowalam na komorce . Caluski :-)

reklama
Iwonka, no no ta dzisiejsza technika ;-);-) Całuski dla dziewczynek!

Mini, no pewnie, jak mamusia rączki wyliże to będą czyściutkie że ho ho ;-)

Do góry