reklama

Majoweczki 2011

reklama
Paulineczko - ja też się cieszę że wszystko ok, gdybyś następnym razem nie czuła ruchów za długo to zjedz coś słodkiego i połóż się, po 20-30 minutach powinno dawać maleństwo znaki, ja kiedyś tak miałam, ale to przeziębiona byłam i możliwe że to dlatego. ale kuzynka mi poradziła co i jak i było dobrze, jest też sposób na oddychanie to jest wywołujące poród, ale chwile tak porobić i powinno być dobrze.

Mam koleżankę która jest w początkowych tygodniach ciąży i czego nie weźmie do buzi- zaraz wymiotuje...

Dzięki dziewczyny:-p
asiorek teraz też jestem lekko przeziębiona.. Ale tylko katar mnie męczy.. Staram się nigdzie nie wychodzic.. Chyba, że na chwilę z psem na dwór, aby się dotlenić.. A i słodycze nie pomagają.. Też ułożenie dziecka ma duże znaczenie czy się czuje.. Ale od czasu do czasu czuje lekkie wierci piętki małej..:tak:

A początki ciązy bywają takie: wymioty.. Ja natomiast ich nie miałam..:-D Ale jeść nie mogłam, bo nie miałam ochoty na nic.. Jadłam z przymusu..:rofl2:

A czy może któraś z was była w hurtowni w Przylepie?? Czy mają coś ciekawego? bo słyszałam, że można tam fajnie kupić..:rofl2:

Paulineczka - dobrze, że już lepiej
Ja to teraz z e skurczami sie męczę i tez jest dzień gdzie nic sie nie dzieje, a bywa tak jak wczorajsze popołudnie, że nawet jak leże i okiem nie mrugam i tak macica szaleje ;/
Najgorsze, że nie wiadomo od czego to... a strasznie mnie to niepokoi. Tymek zaś po każdym takim spięciu zdenerwowany, bo kopie jak najęty, nie podoba mu sie widocznie, że mu ktoś przeszkadza w spokojnym mięciutkim spaniu...

Ja do 3m-ca przez wymioty schudłam 4kg i wylądowałam w szpitalu z odwodnienia choć wypijałam 2,5L wody, ale 7dni pod 5 kroplówkami na dobę i wszystko wróciło do normy.

młoda i piękna - też miałam takie skurcze, ale zaczęłam jeść produkty bogate w magnez i przeszły

paulineczko - nie słyszałam o tej hurtowni

Hurtownia nazywa się Dariusz, w przylepie. ja chcę też tam jechać i zrobić rozeznanie, mają podobno dużo ciekawych i tanich rzeczy:). Koleżanka właśnie tam głównie dla dziecka wszystko kupiła :) Hurtownia art. dziecicych "Dariusz" to tylko część produktów które mają ... ja będę się do nic wybierać ale gdzieś dopiero pod koniec lutego - początek marca, żeby nie rozbolała mnie od tego wszystkiego głowa, bo jest tyle różnego rodzaju wózków, fotelików i innych że ciężko się zdecydować i wybrać więc, na spokojnie pojadę raz, potem drugi i coś w końcu kupię.

Ja na szczęście nie wymiotowałam, ale za to przez prawie całe 3 pierwsze m-ce miałam straszne mdłości, nie mogłam nic jeść, siedziałam w pracy z mrożonkami przy czole i tak jadłam:P hehe

mloda i piekna ja też od czasu do czasu mam taki skurcz.. Ale gin powiedzial, że to normalne.. Chyba, że nasilały by się częściej to trzeba się zbadać.. A co ci lekarz mówi o tych skurczach?? Szyjka ci się nie skraca??
aga to u Ciebie nie ciekawie wyglądało:-(
asiorek własnie duzo słyszałam o tej hurtowni i powyżej 100 zł wydanych jest jakaś karta stałego klienta.. I mojego Ł. kolega ma tam kolegę który tam pracuję i udzieliłby nam swoich zniżek.. I zamierzam się tam wybrać po mojej wizycie, gdzie gin mi powie, że to napewno Roksanka jest w srodku:-D

Echh.. idę wyciągnąć pierogi z zamrażalki, bo dziś mi się nie chce robić obiadku:-(

ja naszczescie tez nie wymiotowałam, jak do tej pory, pierwsza też bez wymiotów, ale mnie muliło, w pracy na początku kumpela mnie kryła, bo niechciałam zaszyko mówić, co by szef czerwony nie latał- dodam ze wróciłam do jobu 1 wrzesnia po 2 letniej przerwie, a w końcówce wrzesnia już wiedziałam :tak:, no ale posidziałam jak najdłuzej mogłam, co by odpocząć troche od młodego

ale wy chudziny u mnie już ...... na plusie

mnie brzuch dopada głownie popołudniu, wieczorem, jak zły dzień cały dzień męczy, ale póki M nie wróci musze sobie radzić, a nie ma czegoś takiego ze sie położe o zaraz jest mama wstań i atak na mnie, z noszeniem mam już spokój, bo rozumie ze mama nie może noscić, tylko bierze na kolanka i tuli, no chyba ze zaczyna się szał dwulatka

Witam się w ten ciepły dzień, ale strasznie wietrzny:-)
ppatqa To widzę, że za dużo nie popracowałaś.. Bo tu znowu niespodzianka:tak:

A ja wykończona.. od 2 do 6 w nocy nie spałam.. złapał mnie nagle silny ból zęba i miałam ochotę już go wyrwać..:wściekła/y: Ale jakoś zasnęłam i jak się obudziłam bólu już nie było;-)

A zaraz trzeba iść robić obiadek..
Widzę pustki, bo weekend:tak:

reklama
no jak dotąd szyjka była ok, a teraz od kilku dni mnie spojenie łonowe boli tak, że mam problemy z chodzeniem i wstawaniem, czy zmiana pozycji... Dostałam na te skurcze magnez i duphaston, ale jakoś nie wiem czy pomaga, strasznie dużo kasy kosztują te leki, i ile można tych hormonów łykać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry