reklama

Majoweczki 2011

Ho, ho.. Żeby te spacery z psem były przyjemne.. Jak on nieźle ciąga.. Coś wyczuje, tu do kogoś.. A w domu.. To mały(duży) demolka... Jak z dzieckiem;d
Ale niestety tak jest z labradorami.. a na dodatek ma ponad 10 miesięcy.. I czekam już z ubłaganiem aż wyrośnie z tego wszystkiego...
a u Ciebie z kotkiem w domu przynajmniej też raźniej :tak: masz swojego pieszczocha:-)

reklama
moja kotka "myszka" prawdziwy pieszczoch, chodzi i mrucząc domaga się głaskania
ale z psiakiem to jednak lepszy kontakt jest :-)
DSCN0139.jpgDSCN0666.jpg

ooo jaki kicior, ja tez chciałam zawsze psa ale rasy jack russel terrier bo to taki szogun jak ja gdzie wszędzie go pełno, ale mam kotkę już ponad rok a oto prezentacja;)

wysłałam sms na to żeby pokazało dziecko, czy któraś z was też popełniła ten błąd i nie wie jak to wyłączyć? a może się udało? proszę o podpowiedź.
zrobiłam te filety - bardzo dobre :)
uciekam się kąpać i spać

Załączniki

• Zdjęcie199.jpg
    Zdjęcie199.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 55
asiorek i aga śliczne te wasze kocurki... :-p W takim razie ja jutro się pochwale moim pieskiem.. bo dziś już mi sie nie chce wklejac zdjęcia:-p
I asiorek ale co wyłączyć.. strone tego dziecka?? bo mi się normalnie wyłączyła:dry:

A teraz zmykam spać...:-)

no kurcze, dodałam na tej stronie zdjęcie moje i mojego S, i trzeba było wysłać sms jeśli chce się zobaczyć wynik jak będzie wyglądało dziecko i ja tak właśnie zrobiłam, nagle zaczęły się posypywać smsy że będę codziennie dostawać smsy specjalne i jest to koszt 1,23zł za każdego przychodzącego, następna wiadomość była, że jeśli chcę to wyłączyć to mam wysłać sms o treści STOP to ja tak zrobiłam, to mi odpisali że błędna komenda;/ i oczywiście dostało mi się od mojego że dałam się złapać oszustom i teraz tego nie wyłączę;(

co robicie dziś na obiad? szukam pomysłu, jakiejś inspiracji czy cokolwiek:P
idę niedługo po dziewczynkę którą się zajmuję i zakupy zrobić, a tak mi się nie chce.

Nie wiecie może czy nie ma ktoś do wynajęcia kawalerki?

to ja swojego zwierzynca nie wklajam bo za dużo tego: major i crazy, rumcajs, lonia, duet i druid :-)

no bardzo fajnie tłumaczy, ja wczesniej chodziłam do innego, ale ten jako jedyny coś się starał przy moim porodzie, a trwał 18 h, w tym 2 h parcia bo młody się przyklinował, zresztą miał ważyć niby 2-2,5 kg ( wizyta tydz przed porodem) a wazył 3860

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry