brownagula
Fanka BB :)
Witam po dość długiej nieobecności 
U nas wszystko po staremu, mały kopie jak szalony, czasem to mam dwie takie buły na brzuchu po lewej i prawej stronie jednocześnie -podejrzewam że pewnie pupa i główka
a jak czasem kopnie... to aż się boję co to będzie w kwietniu albo maju jak skopie mi płuca ;-)
Do tego wydaje mi się że wszędzie w domu mam tak brudno...
raz to za pucowanie łazienki się wzięłam chyba po 19, bo nie mogłam już patrzeć
Zaraz wybywam, bo mam kilka spraw urzędowych do załatwienia, a na samą myśl tego aż mnie telepie...jeszcze ta pogoda... czy u Was też tak nieprzyjemnie, zimno jak w listopadzie???
jak ja nienawidzę chodzić po urzędach, czekać w kolejkach i być odsyłana do innego okienka bo coś tam...
Mam tylko nadzieję że załatwię wszystko szybko i pozytywnie
buziaki :*

U nas wszystko po staremu, mały kopie jak szalony, czasem to mam dwie takie buły na brzuchu po lewej i prawej stronie jednocześnie -podejrzewam że pewnie pupa i główka
a jak czasem kopnie... to aż się boję co to będzie w kwietniu albo maju jak skopie mi płuca ;-)Do tego wydaje mi się że wszędzie w domu mam tak brudno...
raz to za pucowanie łazienki się wzięłam chyba po 19, bo nie mogłam już patrzeć
Zaraz wybywam, bo mam kilka spraw urzędowych do załatwienia, a na samą myśl tego aż mnie telepie...jeszcze ta pogoda... czy u Was też tak nieprzyjemnie, zimno jak w listopadzie???

jak ja nienawidzę chodzić po urzędach, czekać w kolejkach i być odsyłana do innego okienka bo coś tam...

Mam tylko nadzieję że załatwię wszystko szybko i pozytywnie

buziaki :*
Ostatnia edycja:
masakra jakaś, wczoraj poddałam się i drzemkę sobie walnęłam ;-) nie dałam rady wybronić się
łatwo nie jest ;-) nie wiem też jaką chcę
zimową? hmmm, a jak nie będzie aż tak zimno i może przejdę jakoś w mojej zimowej ;-) która cały czas wisi w szafie, bo chodzę w mojej trekkingowej ;-) to może trekkingową sobie kupić ;-) ale ... a jak jednak będzie zimno i w niej dupka mi zmarznie? ;-) więc same rozumiecie, sama nie wiem co chcę, więc ciężko mi znaleźć cokolwiek ;-)
dzisiaj koleś ma gabinet zamknięty, więc podjadę w poniedziałek osobiście ;-) skoro szanownej pani rejestratorce nie chce się odbierać telefonów ;-)