• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Odnośnie szkoły rodzenia ja płacę 500 zł (5 spotkań po 3h), szkoła znajduje się w Warszawie i jest akredytowana przez szpital w którym chce rodzić :)

hej dziewczyny czy mogę dołączyć? Wg USG mam termin na 11 maja ( malutki jest o 2 tyg młodszy niż OM, potwierdzone beta HCG, prawdopodobnie silnie przesunięta owulacja) .
jestem w szoku że aż tak drogo , ja płace 180 zł za 4 spotkania po prawie 4 h :)

Ostatnia edycja:
reklama
WICIA witaj :tak:
suwaczek -> wybierasz sobie jakąś stronę z suwaczkami i tworzysz go ;-) kopiujesz wszystko od

wchodzisz w panel użytkownika, dalej w edytuj sygnaturę i wklejasz to co skopiowałaś ;-)

tak to moja pierwsza ciąża, pierwsze ruchy poczułam ok 19/ 20 tyg , ale to chyba dlatego że jestem bardzo szcupła :) teraz malutki daje mi popalić szczególnie wieczorem mu się zbiera na fikołki kiedy ja mam chwile na odpoczynek, cały dzień go wykołyszę bo praktycznie od rana na nogach :)

reklama
witajcie dziewczynki,

Makao mój mąż jest cały dzień zapracowany, jest trenerem personalnym, instruktorem narciarskim, działaczem sportowym więc nie ma czasu na "pierdoły" a takie sprzątanie to dla mnie świetna rozrywka, tak on twierdzi!
Aśku no ja też miałam ten problem z kurtką aż kupiłam płaszcz i kurtkę :-Dnie mogłam się zdecydować...

u mnie tez dziś brzydko:( a co do fb to dziewczyny tak tam produkują, że naprawdę nie idzie nadążyć:szok::szok::szok:

Twój mąż zapomniał, że niedawno byłaś w szpitalu, i że Ci się łożysko odklejało? nie daj się kochana, no co Ty? Pani do sprzątania i koniec. jak ma problem niech z nią siedzi w domu. poza tym "dopilnować" możesz i Ty. ale nie szorować wannę wariatko:PP

wicia witaj:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry