Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jeszcze nie widział a jak pokaże co ma między nagami to już wogóle super się ucieszy:-)

dużo zdrówka dla maluszka

może wybierzemy sie dziś do kina na 47 roninów 

a słyszałam że od pon ma przyjść zima ciekawe wprawdzie na ok tydzień ale zawsze coś;-)
najgorsze podłogi bo muszę na kucka ... mam mopa tzn koncówke ale nie pasuje do trzonka
ehhh i dupka blada...już wczoraj nalałam sobie wody z płynem ale pojechaliśmy do sklepu i wróciliśmy późno więc czeka mnie dzisiaj...
a on nigdy nie robił
ale znając jego kulinarne zdolności nie mam zastrzeżeń
jeszcze muszę buraczki obrać i zetrzeć na zakwas (będzie stał z chlebkiem z tydzień) na barszczyk mniamporadźcie coś... od wczoraj się męczę z wyrzynającymi się ósemkami!:-(średnio dopada mnie to co 1-1,5 roku...;/
już mam dość, wariuję, nie wiem gdzie mam wsadzić szczękę:-(
wzięłam dwa apapy... nic!nic! nic! kompletne zero ulgi! :-( więc uznałam że skoro i tak nic nie pomaga, to nie ma sensu się faszerować... :-(
płukanie jamy ustnej naparem z rumianku to chwilowa ulga... okłady bardziej pomaga ciepły... już nie mam siłycała noc z głowy... wtulona w poduchę zastanawiałam się czy bardziej boli po lewej czy prawej?
Czyżby dziś czekało mnie przetrwanie dnia na "papkach"?:-(
Witam wszystkie majowe Mamusie. Mam 36 lat spodziewam sie trzeciego dziecka, termin 10 maja -synek. Mam juz dwoch chlopcow w wieku 11 I 14 lat I wszyscy odliczamy dni do porodu !!! :-)

Poza tym zawsze mozesz do nas napisać, np na fb.
Ani się obejrzysz a M wróci.
Dobrze, że z K się wspieracie. ;-)
Widać Mai brakuje zdrowego odzywiania, bo aż skacze z radości po każdych owockach i warzywach.
Poza tym to wysprzątałam wszystko dokładnie i jakoś takie nastawienie mam bardzo pozytywne.