aNilewe_
Fanka BB :)
Trinaesi glowa do gory, 3malam za ciebie kciuki, nie tym, razem to kolejnym
my odstawilismy pigulki z koncem grudnia i do kwietnia z gumka, i dopiero za 5 razym sie udalo.
z tym brzuchem to nie chodzilo mi juz o "ciazowy" tylko normalnie taki jaki macie na co dzien. ale dzieki za odpowiedzi, wieczorem jak mnie lapie wzdecie to jak wypne jeszcze to az na 4 miesiac wyglada i maz sie gniewa ze wypycham
) ze tak nie wolno mi tlumaczy - slodziak
straciatella u mnie tez pryszcz na pryszczu i to od samej owulacji ;/ wiec juz troche, nie mam juz sily bo nie zapowiada sie na poprawe. cyce tez jak donice, bola, na szczescie mdlosci mnie dzis nie meczyly.
staciatella i aesthete juz wyprawke szykujecie widze
ja sie zastanawiam nad takim lozeczkiem co sie dosuwa do lozka rodzicow i spi tez tej kratki miedzy mausia a dzidzia,
niunia tak sie dzieje czesto bardzo ze z kilku zarodkow zostaje jeden
ale najwazniesze ze sereduszko bije. kiedy mialas owulacje, ktory to dzien z kalendarza? bo mi sie tez wydaje ze moze na koniec kwietnia spadne, ale do tego jeszcze 6,5 tygodnia czekania az sie cokolwiek dowiem
Martynia ja tez nie rzucam sie na jedzenie
martuskubus - quesadilla - uwielbiam
O nieodczynnosci tarczycy
moj najnowwszy wynik to 2,2 <0,04 -3,8>
zadzwonilam dzis do mojej endo i powiedziala ze nie ma sie do martwic jesli w ciazy jest ponizej 2,5 to nie zmieniamy dawki. umowilam sie z nia za 6tyg jak bede w Polsce i spanikowana spytalam czy dziecko w tak szybkim czasie nie zmieni mi wynikow tsh a ona ze na razie moje dziecko nic mi nie zabierze i bedzie wszystko w porzadku.
Mam jeszcze pytanie jak suwaczek mowi 5 tydzien 4 dzien to mowicie ze jestescie w 6 tyg czy w 5?
wiem ze lekarz bedzie okreslal skonczone tygodnie wiec wg wkonczonych jest 5, ale wkoncu zaczelam juz 6. jak sie wam wydaje?
Witam nowe majoweczki juz tak na sam koniec
))))
z tym brzuchem to nie chodzilo mi juz o "ciazowy" tylko normalnie taki jaki macie na co dzien. ale dzieki za odpowiedzi, wieczorem jak mnie lapie wzdecie to jak wypne jeszcze to az na 4 miesiac wyglada i maz sie gniewa ze wypycham
straciatella u mnie tez pryszcz na pryszczu i to od samej owulacji ;/ wiec juz troche, nie mam juz sily bo nie zapowiada sie na poprawe. cyce tez jak donice, bola, na szczescie mdlosci mnie dzis nie meczyly.
staciatella i aesthete juz wyprawke szykujecie widze
niunia tak sie dzieje czesto bardzo ze z kilku zarodkow zostaje jeden
Martynia ja tez nie rzucam sie na jedzenie
martuskubus - quesadilla - uwielbiam
O nieodczynnosci tarczycy
moj najnowwszy wynik to 2,2 <0,04 -3,8>
zadzwonilam dzis do mojej endo i powiedziala ze nie ma sie do martwic jesli w ciazy jest ponizej 2,5 to nie zmieniamy dawki. umowilam sie z nia za 6tyg jak bede w Polsce i spanikowana spytalam czy dziecko w tak szybkim czasie nie zmieni mi wynikow tsh a ona ze na razie moje dziecko nic mi nie zabierze i bedzie wszystko w porzadku.
Mam jeszcze pytanie jak suwaczek mowi 5 tydzien 4 dzien to mowicie ze jestescie w 6 tyg czy w 5?
wiem ze lekarz bedzie okreslal skonczone tygodnie wiec wg wkonczonych jest 5, ale wkoncu zaczelam juz 6. jak sie wam wydaje?
Witam nowe majoweczki juz tak na sam koniec
czasami zapominam rok w którym się pobraliśmy i się cieszę że datę mam wygrawerowaną na obrączce