Witajcie Dziewczyny!
Witam nowe Majowe Mamy ;-).
Nie mogę zaglądać za często bo moje dziecko teraz okupuje laptopa, ma faze na teledyski z youtuba i w kółko woła baje i baje, a jak uda mi się ją czymś innym zająć to chowam laptopa żeby jej nie kusiło, a wieczorem po prostu padam

.
Powiem wam, że ja też się stresuję czy jest wszystko ok. Jakieś mdłości mam ale czasami mam wrażenie, że może sobie wmawiam bo wiem o ciąży?? Z Lena bolały mnie piersi tylko właśnie nie pamiętam od kiedy a teraz jak na razie nic nie bolą :-(.
My o pierwszej ciąży też powiedzieliśmy zaraz po teście, poszłam na zwolnienie bo źle się czułam a zapachy z pracy raczej potęgowały mdłości i bóle głowy. Potem poronienie w 12tc i najgorszy był powrót do pracy i teksty pocieszające jak u
Leno_no.
Teraz powiemy po usg dopiero jak będziemy słyszeć serduszko, tylko w sobotę przed usg mój M robi urodzinki z kolegą i będę musiał coś kombinować dlaczego nie napiję się za jego zdrowie :-).
Muszę uciekać, mała śpi to jest czas żeby zrobić jakiś obiad dla niej, bo jak wstanie to już nie będzie przebacz, za rączkę i na podwórko ;-).
Miłego dnia bez mdłości i wymiotów wszystkim mamuśkom Życzę :-).