reklama

Majówki 2014

reklama
Perelka, nie słuchaj w ogóle takich osób... ona nawet lekarzem nie jest, więc po co się wypowiada? :angry: każdy ma jakieś problemy zdrowotne i co? to co druga kobieta by dzieci nie mogła mieć :no: skoro lekarze nie widzą przeciwwskazań, to ja tym bardziej nie :happy:

a mój mąż dzisiaj miał wolne, więc o 12:00 wyszliśmy z domu i dopiero wróciliśmy :happy: wzięliśmy naszą dzidzię (czyli pieska ;-) ) i do parku pojechaliśmy :tak: ślązaczki pewnie kojarzą park chorzowski ;-) zrobiliśmy dłuuugi spacer, a później na obiad do knajpki :tak: całkiem miłe popołudnie, ale jak zwykle senność i zmęczenie mnie dopadły i but obtarł :baffled:
a za niedługo nasza druga rocznica ślubu i mąż szykuje jakąś niespodziankę, wiem tylko że w góry chce mnie zabrać :-)
no i wróciliśmy i się pyta czy głodna jestem, to mówię, że tak. To pyta co bym zjadła a ja "placki ziemniaczane" :-) pyta się mnie jak to się robi to mu tłumaczę. A jak skończyłam to "albo jednak chcę kanapki z nutellą" :-p no i weź tu bądź mądry przy babie w ciąży :-)

perelka, ja park chorzowski właśnie znałam tylko z tej najbardziej znanej części, a mój mąż z Chorzowa jest, to mi dzisiaj pokazał część parku, której nie znałam :) mój pies uwielbia pływać, więc jak zobaczył staw to od razu wskoczył :-p zrobili też wybieg dla psów, teraz w weekend na nowo elkę uruchamiają, jest rosarium, planetarium, teraz zrobili toalety dla matek z dziećmi, gdzie są przewijaki, więc nawet z najmłodszymi nie ma problemu żeby na spacer iść :tak: a Ty skąd jesteś? :happy:

Dziewczyny a u mnie jakieś małe plamienie :-(
Byłam u ginka szybko, niby wszystko w porządku.. serduszko pika! Ale duphaston dostalam i zakaz dźwigania czegokolwiek..
Ponoć jakiś maleńki krwiak w miejscu zagnieżdzenia :confused:
Dobrze, że teraz mam 2 tyg wolnego..

Ja rez chyba wykrakalam ze nic mnie nie boli to teraz i brzusio mnie boli i znowu sluz mam podbarwiony tak na bezowo brazowo:( Wzielam odrazu no spe i magnez mam nadzieje ze pomoze bo w tedy poronilam w tym samym czasie. Dzisiaj znowu spac nie bedede bo bede latac do wc czy cos nie leci. Aj wszystko sie psuje jak na zlosc.

reklama
ania//- ma 29 lat!! eh siedze w pokoju drugim bo nie mialam sily nawet nigdzie isc- a Maz sie jeszcze mnie czepia ,ze mam focha- teraz dopiero przyszly te baby- ja pier... o tej godzinie - poorabalo ich wszytskich 0 mam dosc :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry