reklama

Majówki 2014

W końcu weekend! :D
Ależ we mnie hormony dzisiaj buzują :(
Nawrzeszczałam dzisiaj na męża, a potem pół godziny ryczałam :( Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje...
I znowu mnie zemdliło w drodze z pracy :/

Widzę, że dużo rocznic ślubu się szykuje w tym miesiącu :)
My z mężem 10 września mamy 2 rocznicę.

Co do bólu brzucha to mnie też od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i jajniki. Raz zakłuje, innym razem mam uczucie takiego rozciągania, a czasem podobny ból jak na okres tylko o wiele słabszy. Ale w końcu nasze ciała przygotowują się na dzidzię więc to normalne:tak:

straciatella kochana to teraz obowiązkowo odpoczywaj i nie przemęczaj się! Serduszko jest i fasolek silny więc napewno wszystko będzie dobrze!

reklama
Kurczaczek_k a jak gruba wychodzi ta pizza? bo ja probuje roznych przepisow na pizze i nie umie zrobic takiej by byla w miare cienka jak w pizzeri tylko wychodzi mi taki grubas wsciekly - a takiej nie lubie;/ mozesz dac linka do przykladowej pizzy jaka wychodzi z Twojego przepisu mniej wiecej??

Linka nie podam bo to przepis od kolegi a nie z netu. Mi pizza wychodzi taka max 1,5 cm, nawet nigdy nie próbowałam zrobić cieńszej bo nam taka smakuje ;-)

Właśnie o jednej dziewczyny z innego forum co znamy się już z 4 lata dostałam jakby patelnia w łeb, że ja mając zaburzenia lękow z dperesja nie powinnam zachodzić w ciążę:-(

Dziewczyny mają rację, nie słuchaj takich ludzi z forum, nie są lekarzami i też nie ma pewności, że mają podobną przypadłość i mają podstawę żeby się wypowiadać.
Dziewczyny a u mnie jakieś małe plamienie :-(
Byłam u ginka szybko, niby wszystko w porządku.. serduszko pika! Ale duphaston dostalam i zakaz dźwigania czegokolwiek..
Ponoć jakiś maleńki krwiak w miejscu zagnieżdzenia :confused:
Dobrze, że teraz mam 2 tyg wolnego..

Dobrze, że sprawdziłaś. Serducho ok, to teraz wykorzystaj wolne i tylko leż i odpoczywaj ;-)

Ja rez chyba wykrakalam ze nic mnie nie boli to teraz i brzusio mnie boli i znowu sluz mam podbarwiony tak na bezowo brazowo:( Wzielam odrazu no spe i magnez mam nadzieje ze pomoze bo w tedy poronilam w tym samym czasie. Dzisiaj znowu spac nie bedede bo bede latac do wc czy cos nie leci. Aj wszystko sie psuje jak na zlosc.

Wziełaś no spe i teraz odpoczywaj, zobaczysz zaraz poczujesz się lepiej ;-)

ania//- ma 29 lat!! eh siedze w pokoju drugim bo nie mialam sily nawet nigdzie isc- a Maz sie jeszcze mnie czepia ,ze mam focha- teraz dopiero przyszly te baby- ja pier... o tej godzinie - poorabalo ich wszytskich 0 mam dosc :angry:

Powinnaś z nim przeprowadzić jakąś porządną rozmowę, powiedzieć co cie boli i coś ustalić. Bo taki stres tobie teraz nie służy.

W końcu weekend! :D
Ależ we mnie hormony dzisiaj buzują :(
Nawrzeszczałam dzisiaj na męża, a potem pół godziny ryczałam :( Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje...
I znowu mnie zemdliło w drodze z pracy :/

Widzę, że dużo rocznic ślubu się szykuje w tym miesiącu :)
My z mężem 10 września mamy 2 rocznicę.

Co do bólu brzucha to mnie też od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i jajniki. Raz zakłuje, innym razem mam uczucie takiego rozciągania, a czasem podobny ból jak na okres tylko o wiele słabszy. Ale w końcu nasze ciała przygotowują się na dzidzię więc to normalne:tak:

Gratuluję rocznicy ślubu ;-) U nas rocznica w październiku już trzecia :-)
Hormonów nie zazdroszczę :-( mój M wyjechał więc ja nie mam na kogo nawrzeszczeć.

Dziewczyny a u mnie jakieś małe plamienie :-(
Byłam u ginka szybko, niby wszystko w porządku.. serduszko pika!.

za kazdym razem przy korzystaniu z toalety obwiam czy ze zobacze zabarwiony sluz, albo okaze sie ze plamie.
to chyba ten strach, czlowiek sie za duzo naczyta i nie moze sie zrelaksowac i fiksuje
lepiej isc do lekarza i miec pewnosc, niz sie denerwowac

perelko a moze dziecko to akurat lek na twoje leki? nikt nie ma prawa mowic tak jak ta dziewczyna z forum.

szkola13, nie martw sie na zapas! i odpoczywaj

stazi a ile lat jestescie razem? z jednej strony trzeba miec zaufanie do siebie, z drugiej strony jak sie kocha to rozumie sie uczucia drugiej osoby, ale z trzeciej, jesli ona byla jego najlepsza kolezanka na dlugo przed toba to w zasadzie ciezko stawiac ultimatum. Tak chyba juz jest, I ja to pisalam i dziewczyny tez, ze w naszym zwiazku zadne nie chce isc same, jak takie papuzki nierozlaczki, mimo ze stuknie nam za miesiac 10 lat to my dalej szalenczo zakochani jak na samym pooczatku i to chyba jest sekret zgrania w zwiazku.
ja bym tam sie zakrecila kolo nich, zobaczyla co sie dzieje, bo potem bedzie ze siedzialas jak dzik w innym pokoju. idz zrob wrazenie ze to twoj dom !Q!

Czesc dziewczyny,ja tak pomalutku i pocichutku zagladam do was bo dzis w 23 dzien cyklu zrobilam test bo cos juz podejzewalam i wyszla druga bardzo bladziutka kreska.
Mnie zawsze blade kreski wychodzily i zawsze w tedy w ciazy bylam,wiec mysle ze i tym razem jestem, a bardzo blada kreska bo to dopiero 23 dzien cyklu ale juz wyszedl pozytywny i to 3 osoby razem ze mna test widzialy wiec chyba omamow nie mamy hihihih.

Jesli bedzie wszystko dobrze to bedzie to teraz moja 4 ciaza,1 poronilam :-(,2 mam corke a z 3 syna :).

Jesli chodzi o bolesci to objawy to agresywna do M sie zrobilam,w nocy spac nie umiem,dzis poplakalam sie na trudnych sprawach z byle powodu i boli mnie brzuch jak na @,mnie bardziej boli ten brzuch bo ja jestem po 2 cc i lekarze mowia ze mam duzo skrzepow i zrostow .

Kolo wtorku planuje test powtorzyc bo w srode mam gina,zapisalam sie do niego jeszcze nie wiedzac ze jestem w ciazy.

Wedlug kalkulatora termin porodu wychodzi miedzy 22 a 24 maja 2014 :tak:.

dorota, witamy serdecznie!!!:-) i trzymamy kciuki za grubaśne II.

Straciatella, kładź się jutro i odpoczywaj. Odpuść sprzątania itp. Musisz o Was dbać:tak:

szkola, spokojnie musisz myśleć pozytywnie. Takie rzeczy się zdarzają i wcale nie muszą oznaczać niczego złego. Jak nie przejdzie, to leć do lekarza.

Ja sama siedzę dziś wieczorkiem, bo mąż na meczu z kolegami ... siedzimy razem, ja i moja fasolcia;-)

Dobrej nocki dziewczyny!!!

reklama
Dziewczyny oglądałam własnie film Marley i ja czy jak to sie pisze dosłownie łzy ciurkiem płynęły tak patrze na moj pieski, że też odejdą :(

aesthete ja ogólnie pochodze z Jaworzna, ale nieraz do zoo jeździmy bądź do wesołego :)

Straciatella musisz uważac na siebie dobrze, że krwiak w pore został rozpoznany teraz odpoczywaj żeby sie wchłonął..

szkoła leż odpoczywaj nie przemęczaj się, a będzie dobrze ;)

aNilewe mam nadzieje, że ten zly stan minie może później w ciązy jak będzie wszystko wporządku...

dorota witaj :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry