kasia.j
Rodzinka w komplecie :)
Aniam141 - sek w tym, ze my nie mamy tv w domu, wiec oglada wtedy gdy cos sie mu na kompie pusci, wybieramy takie lagodne bajki, np disneya, albo ogladaja cbeebies, ale on od kolegow slyszy o transformersach czy ben10, rysuje sobie rozne potwory czy buduje z klockow i sam sie nakreca 
sandrahaha - no tu tez sa takie dzielnice, gdzie lepiej sie samemu nie zapuszczac, ale my zawsze staralilismy sie mieszkac w takich ciut bezpieczniejszych, a teraz mieszkamy w takiej niby super spokojnej, ale zdarzaja sie wlamania na tle rabunkowym, ja sie pocieszam, ze mieszkamy teraz w parterowym domku, to nie beda ryzykowac, ze ludzie sie obudza, bo do takich pietrowych to nie maja oporu wchodzic

sandrahaha - no tu tez sa takie dzielnice, gdzie lepiej sie samemu nie zapuszczac, ale my zawsze staralilismy sie mieszkac w takich ciut bezpieczniejszych, a teraz mieszkamy w takiej niby super spokojnej, ale zdarzaja sie wlamania na tle rabunkowym, ja sie pocieszam, ze mieszkamy teraz w parterowym domku, to nie beda ryzykowac, ze ludzie sie obudza, bo do takich pietrowych to nie maja oporu wchodzic

albo biegalismy w klasie, popychalismy sie i pani sie zdenerwowala i kazala nam stac w kacie (nastepnego dnia pytalismy pania czy Kubus byl niegrzeczny i stal w kacie pani zrobila wielkie oczy) i takich historii jest codziennie kilka, do tego dochodza rozne wersje, takze juz wiem, ze mi cos sciemnia
no niezle, niezle!! skad mu takie rzeczy do glowy przychodza?
), pamietam jak na koncowce ciąży kazda pozycja była zła. Na wznak sie nie da, na brzuchu tym bardziej, a boki...masakara, jak poleżałam na jednym to zaraz drętwiał, przekulałam sie na drugi i było to samo:-(....nic tylko na stojaco spac
.