reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziekuje bardzo :-)
wlasnie o taki kolor mi chodzilo :-)
wlasnie o taki kolor mi chodzilo :-)
Marti8 świetne te łóżeczko i szczerze ono jest tanie...tylko szkoda że nie ma szuflady:-(Mamy małą sypilnię i jednak taki mały schowek w postaci szuflady przydałby nam się
Mi się podoba - takie stndardowe łóżeczko ŁÓŻECZKO RADEK II TEAK/ORZECH +MATERAC+ POŚCIE (831408367) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor teak lub orzech -jescze nie wiem
bo taki nam bedzie pasował :-) oczywiście pościel oddzilenie kupimy i takie łóżeczko bez pocieli ok 280zł kosztuje
musze pokazać mężowi te safari ciekawe co on na to:-) Bo mi się bardzo podoba..ciemy kolor a białym akcentem - BOMBA!! A czy w tym sklepie jest ono rozstawione na wystawce? Bo w realu zupełnie inaczej łóżka wyglądają

Kolor teak lub orzech -jescze nie wiem

SylusiaSW
Kochająca:)
Marti8 zdradź mi gdzie ten fajny sklepik na puławskiej wynalazłaś??
a więc tak, w tym sklepie było rozstawione, dlatego pojechaliśmy tam by najpierw je odblukać, no i się zakochałam:-)
SylusiaSW-sklep mieści się na puławskiej 430, w stronę Piaseczna, właściwie to taka hurtownia, bo są o wiele tańsze rzeczy i jest niema wszystko, nazwa tego sklepu to Eurobaby, ale widnieje tez tam ogromny szyld Canpol baby, widać go z ulicy:-)
SylusiaSW-sklep mieści się na puławskiej 430, w stronę Piaseczna, właściwie to taka hurtownia, bo są o wiele tańsze rzeczy i jest niema wszystko, nazwa tego sklepu to Eurobaby, ale widnieje tez tam ogromny szyld Canpol baby, widać go z ulicy:-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
mojemu mezowi rowniez sie spodobało. I chyba bedziemy je zamawiac przez allegro :-)
reklama
AsiaKC
Just mama
Jak my kupowaliśmy księżyc to żyrafki nie było ;-) Ale i tak pewnie wygrałoby to nasze, bo ono całe drewniane jest, a żyrafka z płyty... a my lubimy mebelki naturalne, najlepiej sosnowe.
A pościel z żyrafkami mamy - żółtą miał Pawełek, Łukasz niebieską. Groszynce już kupować nie będziemy bo pościeli niemowlęcych mamy tyle, że się w szafie nie mieszczą
A pościel z żyrafkami mamy - żółtą miał Pawełek, Łukasz niebieską. Groszynce już kupować nie będziemy bo pościeli niemowlęcych mamy tyle, że się w szafie nie mieszczą