Tzn efekt odczuwalam, nie powiem, ale wkurzylam sie jak zobaczylam ta mokra podłoge, myslalam ze moj szanowny pies sie zsikałTo normalne, niestety:-(Właśnie o tym pisałam wcześniej. Wsio dookoła mokre a efektu nawilżenia powietrza brak:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn efekt odczuwalam, nie powiem, ale wkurzylam sie jak zobaczylam ta mokra podłoge, myslalam ze moj szanowny pies sie zsikałTo normalne, niestety:-(Właśnie o tym pisałam wcześniej. Wsio dookoła mokre a efektu nawilżenia powietrza brak:-(
A wicie co ja zrobiłam? Wykukałam na allegro szlafroczki krótkie satynowe za 5.99 zł!!!I zamówiłam sobie dwa:-) Jestem strasznie ciekawa ich jakości jak przyjdą
Z czystej ciekawości zamówiłam.
MAm gruby frotte szlafrok ale właśnie z uwagi na upał na oddziałach połóżniczych ( doświadczenie z pierwszego porodu) chciałam kupic jakis lżejszy.
Pewnie sie nie zmieszczę w te zakupione szmatki ( rozmiar uniwersalny) ale może na potem bedzie chcociaż. Zobaczę.
Ale przyznajcie same-cena powalająca:-)
Ewcia, a daj jaiegś linka na te szlafroki :-)
Dziewczyny które uzywały nawilzacza: mam pytanie- Czy to normalne ze po pol godziny od włączenia go na podłodze i wokol niego wszystko było mokre??czy to tak ma dzialac? bo juz nie wiem co myslec...nie bawia mnie te mokre panele i szafki