reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Śliczne są te muzzy, ale strasznie drogie. Ja koszul będę używać głównie w szpitalu, bo w domu w ogóle nie śpię w koszulach ani piżamach. Dlatego zamówiłam dwie koszule po 19 zł zapinane na guziki. Piękne to one nie są, ale i szkoda nie będzie;-)

No pewnie nie ma co się stroić , szczególnie że mogą poprostu się poniszczyć szczególnie po szpitalu ( krwawienie, mleko itp..) nie ma co się wygłupiać!Mszą byc praktyczne i tyle! Na allegro troche tego jest i można cosik wybrać!

ja z laktatorem radzilabym sie wstrzymac bo jednak nie kazdemu jest potrzebny :tak: ja tam sie ciesze ze mialam tak iza kilkanascie zlotych (reczny) - g... wart, ale przynajmniej malo kasy na to poszlo :-D
Potem w szpitalu wypozyczylam ten kombajn Medele elektryczna i za 30zl tylko dokupilam ten lejek z butelka i rurke :tak: Po 2 tygodniach oddalam bo znudzila mi sie zabawa w wyciskanie po kilka kropli (przez pol godziny sciagania...).

ja kupilam takie KOSZULA NOCNA W PASKI 100 % BAWEŁNA ROZ. L!!! (878939302) - Aukcje internetowe Allegro
nie przywiazuje wagi specjalnej do wygladu koszuli zwlaszcza ze generlanie to wole pizamy. Zastalam dzis w skrzynce avizo wiec chyba jzu przyslzy. No to mam 4 koszule - tyel co poprzednio mialam i taka ilosc byla ok - zanim M wypral, wyschla i przyniosl to akurat bralam kolejna i te 4 mi posluzyly przez ten tydzien ktory w szpitalu spedzilam

ja z laktatorem radzilabym sie wstrzymac bo jednak nie kazdemu jest potrzebny :tak: ja tam sie ciesze ze mialam tak iza kilkanascie zlotych (reczny) - g... wart, ale przynajmniej malo kasy na to poszlo :-D
Potem w szpitalu wypozyczylam ten kombajn Medele elektryczna i za 30zl tylko dokupilam ten lejek z butelka i rurke :tak: Po 2 tygodniach oddalam bo znudzila mi sie zabawa w wyciskanie po kilka kropli (przez pol godziny sciagania...).
Teoretycznie tak ale jak jest nawał po wyjsciu ze szpitala to co wtedy? Cyc boli i szukac sklepu lub apteki bo np noc? laktator reczny nie kosztuje duzo wiec ja osobiscie wole miec na czarna godzine ;-) Ale pewnie jest tez duzo kobiet które nie kupia i faktycznie nie bedzie potrzebny...

nie - no reczny jakis niedrogi to jasne... mialam na mysli zeby nie wydawac nie wiadomo ile kasy (chyab ze ktos lubi :-D)

reklama
Do góry