reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Candy ja wiem , ze to nie moja sprawa.
Ale ja na Twoim miejscu podziekowalabym za wszelka pomoc.
nie wiem, moze jestem zbyt honorowa. No i dziwie sie, ze Ty chcesz sie jeszcze z nim spotykac. I niedajboze mieszkac.:confused2:

no my się bardzo rzadko spotykamy, ale przeraża mnie że będę musiała sama po porodzie wszystko a wiadomo zmęczenie i nie łatwo na początku achhh
samemu jest ciężej niz we dwoje ale wiem że nie ma innej mozliwości:sorry:

reklama
no my się bardzo rzadko spotykamy, ale przeraża mnie że będę musiała sama po porodzie wszystko a wiadomo zmęczenie i nie łatwo na początku achhh
samemu jest ciężej niz we dwoje ale wiem że nie ma innej mozliwości:sorry:

Pewnie sama siebie zaskoczysz jak świetnie sama sobie poradzisz. A tamta rodzinka niech się w dupę ugryzie:angry: A twoi rodzice też na pewno zmięknąjak maluszek przyjdzie na świat. :tak:

Wiecie co sie okazalo? Znalazlam wczoraj, ze producent ma nowy kolor "mojego" wozka - blekitno-niebieski. I zapytalam w sklepie czy mogliby mi wyslac ten drugi (jest mniej jaskrawy niz ten turkus) i podobno maja i mi wysla :-):-):-) Ale sie ciesze!

Fajnie:tak: ale turkusik tez był fajny, ja ostatnio zachorowałam na taki azurro i kupuje samochód w tym kolorze:-)

Hej dziewczyny nie chcialaby któraś z Was kupic wiosennego kombinezoniku mam 3 i tyle mi nie potrzeba a kasa mi sie przyda .Cena każdego to 20zł( w tym przesyłka)Są one używane ale w idealnym stanie:-)

Ten turkusowy jest z 5-10-15 rozmiar 62.

A ten drugi rozmiar 62/68 bez firmowy.

Kochana jak ja nakładałam dla Dawida do spania, coś dziewczęcego, np bluzkę z kwiatuszkiem, to mój mąż na to, że on dla tego nie może spać bo jest w babskich ciuchach :-D:-)

Nie chcę wymądrzać ale fotelika używanego nie powinno sie kupować. No chyba ze od przyjsciół czy ludzi wysokiego zaufania. A to dlatego ze istnieje mozliwość że taki fotelik był po stłuczce lub wypadku ale nic po nimnie widać z po każdym takim zderzeniu powinno się fotelik wymienić bez względu na jego stan. Aha i plastik utrzymuje swoją wytrzymałość do 7 lat od daty produkcji (plastik dobrej jakosci) Stary fotelik nie spełnia już swoich funkcji bezpieczeństwa. Także jestem za używanymi rzeczami ale jeśli chodzi o ubranka wózek czy łóżeczko. Ale fotelika używanego nie kupiłabym.

no tak -z fotelikiem tez slyszalam ze sie nie powinno kupowac raczej, n oale w sumei to sama kupilam :-D

moj M bedzie w domu przez okolo 2 miesiace z nami wiec mi pomoze przy naszej dwojce :tak: n oale potem jak pojedzie to 24 godziny na dobe bede sama przez 2 miechy... :eek:

Nie chcę wymądrzać ale fotelika używanego nie powinno sie kupować. No chyba ze od przyjsciół czy ludzi wysokiego zaufania. A to dlatego ze istnieje mozliwość że taki fotelik był po stłuczce lub wypadku ale nic po nimnie widać z po każdym takim zderzeniu powinno się fotelik wymienić bez względu na jego stan. Aha i plastik utrzymuje swoją wytrzymałość do 7 lat od daty produkcji (plastik dobrej jakosci) Stary fotelik nie spełnia już swoich funkcji bezpieczeństwa. Także jestem za używanymi rzeczami ale jeśli chodzi o ubranka wózek czy łóżeczko. Ale fotelika używanego nie kupiłabym.

chcialabym kupic nowy, ale kurcze zyjemy poki co tylko z mojej pensji i poprostu nie wystarczy.
A ze nieduzo jezdzimy to mysle, ze taki uzywany nam wystarczy.
Pewnie czesciej bedzie robil za bujaczek niz za fotelik samochodowy.

reklama
Do góry