reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kuba nie znosi ubierania przez głowę - może to dlatego. A dodatkowo, jak czasem kupka wycieknie tyłem przez pieluszkę, to body trudniej zdjąć, żeby nie rozbabrać;-)

reklama
Kuba nie znosi ubierania przez głowę - może to dlatego. A dodatkowo, jak czasem kupka wycieknie tyłem przez pieluszkę, to body trudniej zdjąć, żeby nie rozbabrać;-)
A o tym nie pomyslalam :-)
Alex sie kiedys tak porobil, ze rozcinalsmy body, bo nie szlo zdjac :-D:-D:-D Ale tylko raz mu sie tak zdarzylo hihi

U nas taki wyciek zdarza się dość często, bo Kuba robi przeważnie kupę podczas jedzenia i wtedy jest jakoś tak ułożony, że wylewa się tyłem pieluszki:sorry:

To kupujcie body "kopertkowe" ;-) Równie łatwo się zakładają i zdejmują jak kaftaniki, a lepiej się trzymają (nie podjeżdżają do góry) i pieluszkę trzymają.

tak, body kopertowe to super wynalazek :)

my na codzień chodzimy w body, koszulce i spodenkach, w pajacach tylko śpimy w nocy.

a moj najlepiej robi kupe -slysze pierwsza czesc - rozbiramy sie i jak juz lezy rozebrany i podnosze u tyleczek to idzie ciag dalszy kupy -bardzo czesto tak nam sie zda, ale widze ze jak go podniose to pomagam mu tym.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry