reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

u nas w carrefour nie ma tej promocji, dronka wejdź sobie na ich stronę i zobacz gazetkę promocyjną, niestety te pampersy nie są wszędzie, ale w lidlu jutro będzie fajna cena. teraz już sama niewiem, bo w sumie przejrzałam kilka gazetek na ich stronie i nigdzie nie ma o tych pampersach, no nic sama dziś zobaczę.

my śpiworek w wózku mieliśmy,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja śpiworek kupiłam w Lidlu i tak jak jest taka pogoda jak teraz czyli w granicach 5 stopni to ubieram ten śpiworek zamiast kurteczki i kocyka:) szkoda tylko że małej nie bardzo się podoba ja ma schowane nóżki bo nie bardzo może nimi machać :)

Ja mam śpiwór w komplecie z wózkiem, myślę, że się przyda na zimowe spacery.Na razie tylko kocykiem okrywam.
My dziś byliśmy na małych zakupach.Wybrałam sobie jeansy w Reserved. Były jeszcze jedne bardzo fajne ale te co mierzyłam trochę szczupłe a większego o rozmiar nie było:-) Może w innym salonie znajdę

dziewczyny skoro juz teraz uzywacie spiworkow, to jak bedziecie wychodzic z dziecmi jak bedzie na minusie?
bo kurcze ja sama sie zastanawiam.

mam fajny kobinezon gruby, takiego kroliczka, ale on jest ze stopkami.. zastanawiam sie czy moje dziecko majac 9 miesiecy nie bedzie domagalo sie chodzenia.. i czy nie kupic takiego bez stopek...

no my narazie zakładamy tylko kurtkę od kombinezona, bez spodni na szelkach, ma tylko rajstopki i spodnie zwykłe, więc zimą dojdzie dół kombinezonu - spodnie na szelkach. a śpiworek jest tylko na nóżkach, mały nie jest cały zakryty ani nie jest cały zapięty.

No tak, tez tak powiedzialam mamie jak doradzila mi zalozyc Oli cieplejszy kombinezon:) Zakladam jej cienki kombinezon jak jestesmy na podworku a jak wybieramy sie gdzies dalej to kurteczka i zwykle spodnie z podszewka i oczywiscie rajtuzki pod. A spiworek tez jest tylko na nozki.

u nas śpiworek jest aż po pachy, ale można go wywijać i wtedy zakrywa do pasa, a był on w komplecie z wózkiem....a tak w ogóle to jak się okazało w paczce, w której był ten cały śpiworek były też części nie od naszego wózka, w zasadzie pół innej spacerówki

reklama
No właśnie ja mam taką osłonke na nóżki z kompletu od wózka i mysle o śpiworku takim az po pachy-ale oczywiście na stroga zime a nie na jesienne dni....Teraz zakładam małej cieplejszą kurteczke i spodnie na poszewce, do tego rajstopki i okrywam kocykiem. ALe jak patrze jak inne dzieci są opatulone to mi sie wydaje ze moje dziecko marznie:/

Do góry