reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

te pampersy w kropki to teraz wszystkie juz takie sa, zmienili wzor, wiec jesli gdzies kupicie jeszcze bez kropek to znaczy ze maja stare ;)
u mnie na dzien maly ma 4+, a na noc 5 (i na cala noc tylko 1 pampers) i nic nie przesikuje, pomimo ze rano wyglada jak by mial zaraz peknac

reklama
dronka wszystkie są kropkowane. te 4+ ciezko dostac w promocji, ja w lidlu kupilam 5 i wydaja mi sie ok, ale raczej na noc, bo na dzien to bede poki co 4 zakladac, a pozniej chyba przejde na sleep&play- uzywa ktos???

frotka i ajentka fajoskie ubranka:)

yra te skarpetki, tzn podobne moja mama kupila dla franuli po 8 zł w jakims tam sklepie dla dzieci i sa ok, dobra ma mldy przyczepnosc;)

Dzisiaj w inny lidlu były pampki same 4.ale kupiłam pomarańczowe i mam jeszcze pieluchomajtki pampersa.Kupiłam sliczne rybaczki nie moge sie napatrzeć:)Wstawie może jutro jak będzie chwilka:)Nesia super tuniczka:)

Frotka Moja kochana śliczne ciuszki a ta mini spódniczka mnie rozbroiła kompletnie, już widzę jaka Milusia modelka w niej będzie. No i ten różowy komplecik ogrodniczki + bluzeczka. Zresztą wszystko cudne.:tak:

Ja przemyślałam i zdecydowałam się na ten kombinezon z Tchibo (już zamówiony), podoba mi się a jak sobie przypomnę jakie były ceny w cocodrillo itp. na początku sezonu to oferta naprawdę okazyjna.:tak: Chciałam kupić jeszcze te chusty pod szyję ale już zabrakło:angry: Dziewczyny widziałyście gdzieś może w którejś z sieciówek takie apaszki? chciałabym młodemu zakupić na wiosnę a na allegro nic ciekawego nie widziałam. A może Ty Marciaa gdzieś w Poznaniu widziałaś?

Ja Marcelkowi wylicytowałam takie spodenki 3/4 na lato http://allegro.pl/cudne-markowe-jeansy-3-4-rocha-little-rocha-i1404373744.html i powiem Wam że są bajeranckie, nie mogę się doczekać jak je młodemu ubiorę do bucików:-D Dziewczyna napisała że mają normalne ślady użytkowania, ja tam śladów żadnych nie widzę:-D. Wyglądają jak nówki. A i dziś przyszła ta kurteczka z h&m, M zachwycony a wcześniej mu nic nie zdradzałam:-p

Ostatnia edycja:
Frotka Moja kochana śliczne ciuszki a ta mini spódniczka mnie rozbroiła kompletnie, już widzę jaka Milusia modelka w niej będzie. No i ten różowy komplecik ogrodniczki + bluzeczka. Zresztą wszystko cudne.:tak:

Ja przemyślałam i zdecydowałam się na ten kombinezon z Tchibo (już zamówiony), podoba mi się a jak sobie przypomnę jakie były ceny w cocodrillo itp. na początku sezonu to oferta naprawdę okazyjna.:tak: Chciałam kupić jeszcze te chusty pod szyję ale już zabrakło:angry: Dziewczyny widziałyście gdzieś może w którejś z sieciówek takie apaszki? chciałabym młodemu zakupić na wiosnę a na allegro nic ciekawego nie widziałam. A może Ty Marciaa gdzieś w Poznaniu widziałaś?

Ja Marcelkowi wylicytowałam takie spodenki 3/4 na lato Cudne markowe jeansy 3/4 ROCHA LITTLE ROCHA (1404373744) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Wam że są bajeranckie, nie mogę się doczekać jak je młodemu ubiorę do bucików:-D Dziewczyna napisała że mają normalne ślady użytkowania, ja tam śladów żadnych nie widzę:-D. Wyglądają jak nówki. A i dziś przyszła ta kurteczka z h&m, M zachwycony a wcześniej mu nic nie zdradzałam:-p

Ajentka, ja te chustki w dalszym ciągu widzę na stronie:
https://www.tchibo.pl/Trojkatne-chustki-3-sztuki-jasnoniebieskie-p200005886.html
no chyba, że o inne Ci chodziło
a do kombinezonu idealnie pasują czapki h&m
http://allegro.pl/hm-czapka-niebieska-w-paski-pompon-74-80-i1445392775.html

a my aktualnie na etapie zaopatrzenia na lato:)
http://allegro.pl/czapka-hm-86-12-18-m-kaszkietowka-bejsbolowka-i1438422225.html

Ostatnia edycja:
alex ja też widzę te chusty ale jest napisane że wyprzedano. Czapeczkę mamy taką samą na tą zimę tylko że w kolorze beżowo - brązowym. A bejsbolówka super! hehe mały ziomal;-)

reklama
Do góry