reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
kurcze u nas juz tylko 80cm ubranka jesli chodzi o h&m a reszta to juz powoli w 86 wchodzi, szczegolnie body. A spodnie dresowe z h&m na 80 cm są już za krótkie://

a u nas spodnie pasuja jeszcze 74 chociaz wszyscy mowia ze ma dlugie nogi:confused: body 80 a i pare ubranek juz na 86, ja wlasnie musze looknac czy mam jakas kurtalke na wiosne jak nie to uderzam na all ;-) (mam kupe ubranek kupionych juz wczesniej w duzych pakach na 1-2 latka a i sporo rzeczy podostawalam, leza w reklamowkach w szafie, sama do konca nie wiem co tam jest)

marciaa ta z nexta superancka, bardzo fajna, sama mam podobna wiec fajnie by to wygladalo, pomyslimy bo cena juz wysoka a co bedzie za 2 dni

te nexta to sobie cenią ;-)
no u nas to jest roznie bo dresowki jak u myszy_m 80 przykrotkie ...
karalajna ta zielona zajefajna gdyby nie ta co wylicytowałam to "biłabym sie" o zielona

mamy identyczne ogrodniczki :) całe5zł dałam w naszym ciuszku :)

super ubranka laski wylowilyscie :)

ja licytuje prezent na urodziny Oliwii 3majcie kciuki bo spelnie jej marzenie!!!

Polka, zazdroszczę cen, też je w ciuchu kupilam, ale moje kosztowały niecałe 20zł
swoją drogą ciuchy z nexta super, skuszona tymi ogrodniczkami szperałam na all i kupiłam młodemu krótkie ogrodniczki z bodziakiem
NEXT lato ogrodniczki jeansowe i body żyrafa r. 86 (1405667778) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ekstra są

Polka, zazdroszczę cen, też je w ciuchu kupilam, ale moje kosztowały niecałe 20zł
swoją drogą ciuchy z nexta super, skuszona tymi ogrodniczkami szperałam na all i kupiłam młodemu krótkie ogrodniczki z bodziakiem
NEXT lato ogrodniczki jeansowe i body żyrafa r. 86 (1405667778) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ekstra są

no Kochana u nas ceny są na prawde rewelacyjne 6zł zazwyczaj spodnie tak do 3 lat a 8zł dla starszych i dorosłych, perełki czasem można takie wybrać więc mój Franko ma h&m, next czy coccodrillo w przewadze w szafie za bezcen :) dziś jak prałam to się do siebie uśmiechałam jak przypominają mi się teksty znajomych, kurde Twoj M. musi niezle zarabiac :)

reklama
My ciuszki nosimy od 68 do 80,a kurteczki 86.

Naprawde śliczne ciuchy kupiłyscie,Bartus dostanie jak tata wróci,bo dostał od kumpeli z Norwegi.
polka pochwal sie pózniej:)

Do góry