reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
polusia ale wiesz kochana że ty jesteś najcięższą pacjentką hahaha :)

alex czas pokaże i taką nadzieją żyję, no ale zbliża się wiosna, termin na maj więc będzie jak znalazł.

haha to musiało mi się z kimś pomylić :) chyba z alex haha :)

swoją drogą żartuje kobietki ale trzeba przyznać nałóg wciąga, ja nadal licytuję, do jednej kobietki mam już pakę ubranek po 1-maksymalnie do 4 zł. dla frania i jasia.

Kurcze dziewczyny szalejecie :-)
Ja narazie odpuszczam, bo ciuszki dla Przemka mam i jakoś nie mam potrzeby zbędnie kasy wydawać.
yra tunika fajna, może też się skuszę :-)

haha to musiało mi się z kimś pomylić :) chyba z alex haha :)

swoją drogą żartuje kobietki ale trzeba przyznać nałóg wciąga, ja nadal licytuję, do jednej kobietki mam już pakę ubranek po 1-maksymalnie do 4 zł. dla frania i jasia.

a jak tylko spojrzę w podsumowanie ile w danym miesiącu wydałam to czasem aż się za glowę łapię. mój m na początku marudzil, ale teraz juz machnął ręką

Yra, może jakaś marcówka chciała by się pozbyć mniejszych rzeczy - mogłabyś odkupić dla Frania.

ja już wszystko mam, dostałam od rodziny, teraz sobie tylko dokupuje, jak coś ładnego i za grosze. ja mam całą szufladę w komodzie na 0-3 normalnie masakra. a już wyżej mam wszystko po Jasiu.

reklama
Do góry