reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

wklejam odpowiedź od serwisu maxi cosi:

Witam
Nakladki sa do fotelika tobi przed data produkcj 12 tydzień 2007 roku, potem
byly standardowo wyposazane do konca kolekcji kolorystycznej z 2008 roku.
W kolekcji kolorystycznej na 2009 r sa zmienione zamki i tam juz nie
potrzeba tych nakladek.
Jezeli nie jest Pani pewna czy to jest kolor na 2009 r prosze o zrobienie
zdjecia biało pomarańczowej naklejki znajdującej się z tyłu fotelika i
wyslanie go na ten adres mailowy
Pozdrawiam

reklama
naughty&happy - my mamy Tobi, Jeździł w nim mój synek, który był bardzo grubiutki. Jak miał 10 miesięcy to ważył 12 kg (12,5 jak miał roczek). On sie w nim dobrze mieścił, i na takiego "okruszka" nie był za wąski :)Kupiliśmy za to teraz Wiki :
Recaro Young Sport 2.0 GREY/PEPPER DOSTPNY OD RKI - Abcdziecko.pl - foteliki, wzki, meble, zabawki

nie jestem zadowolona. Nibo ten jest tylko jako dodatkowy do mojego samochodu, którym ją ze złobka odbieram, a tak to mamy Tobi.
Ale mimo że Wiktoria jest chuchro. Ledwo 9 kg waży, to ciężko sie strasznie w tym zapina. Pasy jakieś takie sztywne... Strasznie muszę kombinowac żeby ją zamontowac w tym

Ostatnia edycja:
mrozik dzięki za cynk :-) A pamiętasz może do kiedy synek mieścił się w foteliku? Tj kiedy mu kupiliście większy ?

Zrobiłam rozeznanie i jeśli priori, to z wkładką zabezpieczającą główkę (która kosztuje 75zł) i jak dodam ten koszt do priori to wyjdzie tyle co tobi ... Swoją drogą to mega głupota żeby tej wkładki nie było w standardzie :/ To zdecydowana wada priori ...

Ostatnia edycja:
do tej pory czasem w nim jeździł, jak moja siostra miała go zamontowanego i odbierała go z przedszkola. Teraz waży 19,5 kg, więc już nie powinien. Ma 100 cm wzrostu i w sierpniu 4 latka będzie miał.

Większy kupiliśmy jak siostrze był potrzebny fotelik. Wypożyczyliśmy jej na ten czas nasz, Filip ważył wtedy 17,5 kg. jakieś dwa i pół roku miał wtedy chyba

n&h ta wkładka zabezpieczjąca głowkę nie jest brana pod uwagę w crash testach i ona chyba tak lipnie jest przczepiona do oparcia (o ile wogle jest bo nei wiem czy luzem jest do włożenia) i wcale z nią nie jest bezpiczniej- tak nam tłumaczył sprzedawca-jak chcieliśmy ją dokupić a wiadomo lepeij jak by sprzedal to większy utarg ale nam powiedział szczerze jak to jest więc decyzja nalezy do ciebie:)

reklama
Do góry