reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dzięki dziewczyny :-D
Parę tyg temu okazało się że zostanę październikówką 2011 :-) W środę byłam u lekarza i potwierdził :tak:
Tak więc teraz z zakupów dla dzieci mocno skupiamy się na poszukiwaniu samochodu ;-) Swoją drogą przed każdym dzieckiem kupowaliśmy nowe auto mówiąc że tym na pewno pojeździmy dłużej :-D

Edit: mysza, ja w ciąży czuję się super (jestem senna tylko bardzo w pierwszysch tyg :o). JEdyną komplikacją była konieczność leżenia przy Łukaszu... brrrrr, kiepsko to wspominam, szczególnie że PAweł miał wtedy rok i 8 miesięcy.

reklama
Marciaa Mi się najbardziej podoba wzór nr 09, aż sama się zastanawiam.;-)
Asia KC Gratualcje! Jestem pełna podziwu, taka gromadka maluchów to nie lada wyzwanie. Spokojnej ciąży!
Mysza M No nie wierzę w to co czytam. A tak się zapierała nogami i rękami!:-D Super!

A wiecie ja jestem super zadowolona z tego domku Tomy DOMEK DISCOVERY TOMY 2079 NAUKA I ZABAWA PROMOCJA (1508513827) - Aukcje internetowe Allegro Mały jest naprawdę nim zainteresowany a jak ktoś się z nim bawi to potrafi zejść mu naprawdę sporo czasu, uwielbia się bawić w chowanego, leci na kolankach szybko przez cały pokój wlatuje do namiociku, przykleja się do jednej ze ścian, ja chodzę i udaję że go szukam potem zaglądam do domku i wołam tu jest mój Marcelek a młody śmiech w głos i kupa radości, jedyny minus że czasem muszę tak powtarzać nawet kilkanaście razy aż mu się nie znudzi:baffled:

reklama
Do góry