reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Czyżbyś kupiła taki sweter jak ja...tj.za 39,- długi z kołnierzem zapinanym ozdobnie z boku?;-)

Sweterek długi z takim dużym golfikiem takie czarno szare pręgi przechodzą :-) ale dałam za niego 59 zł.
Generalnie upatrzyłam sporo rzeczy w rozsądnej cenie :tak: co by się nadały ale muszą poczekać nie wszystko na raz bo bym bankruta strzeliła :-)

reklama
ale sliczne te kompleciki :tak::tak::tak:
Pewnie kupie nowy komplecik dla nowego dziecka bo troche lyso zeby nawet posciel mial po starszym bracie :sorry:

bajeczka, ja tez zakochałam się w tych kompletach pościeli:tak::tak::tak: (niebiesko-razowe paseczki tylko bez serduszek)- kupuję bez baladachimu, bo w naszym pokoiku za mało jest miejsca

ale ochronkę na pewno bierzemy, nie wiem czy widziałaś, ale do tego kompletu sprzedawca ma jeszcze rożki i śpiworki do wózków

pozdrawiam
wlasnie widzialam, no i caly zestaw taki fajny. Dlatego zastanawiam sie czy nie kupic calego kompletu jednego, a dodatkowo jeszcze same poszewki na zmiane dokupic, na przyklad w innym kolorze. I bylby komplet i posciel na zmiane.

mi się też ta pościel podoba, szczególnie ta tukusowo-brązowa :tak: w sumie jeszcze płci nie znam to taka w sam raz-neutralna :-D

wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla maluszka -śpioszki :-D heh ma cały wór po Olku ale śpioszki mi się przydadzą -są boskie i takie małe (56cm) Olek to już nosi na 104cm więc różnica jest olbrzymia :-D:szok:

Agniesiak wstaw zdjecie swojej kurtki?!

ja obeszlam calego Maximusa w srode i nic nie znalazlam na siebie... albo sie dopiac nie moge albo wygladam jakbym wor na siebie zarzucila...:eek:
Już wklejam fotki kurteczki:tak:
Na jednym zdjęciu jest z zapietym korzuszkiem pod szyją a na drugim z rozpiętym. No i najważniejsze, że można go odpiąc, ale ja nie zamierzam bo ciepło z nim jest, pełni taka funkcję jakby szalika jak się postawi i zasunie:tak:

Coś mi się zdjęcia nie wkleiły:-p
Teraz dodaje:

Załączniki

• P1016448.jpg
    P1016448.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 64
  • P1016447.jpg
    P1016447.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 69
Dziewczyny a może macie jakieś fajne stronki z ciuszkami dla niemowląt? Szukam mniej więcej jakiejś hurtowni, bo zamierzam hurtowo zamawiać bawełniane kompleciki śpioszków i kaftaników, dla mnie i znajomej hehe, a przecież z hurtowni taniej..Znalazłam gdzieś kiedyś jedną stronkę fajną gdzie za 10zł był komplecik bawełniany z czapeczką..Ale mi się wszystkie zakładki wyczyściły i niestety :-( :no: I szukam jej znowu, ale niestety nie mogę znaleźć :-/​

Hej !!
Ja parę dni temu zaszalałam i pojechałam na małe zakupki-kupiłam kocyk, parę pajacyków z weluru , skarpetki i śpiworek. Sporo rzeczy mam po córci ale mała urodziła się pod koniec kwietnia więc było cieplej!
Kupuję już od jakiegoś czas na allegro i naprawdę polecam-przesyłam link- BATKO koszulka KROSZETKA r.62 Cena Hurtowa !! (777488906) - Aukcje internetowe Allegro
opłaca się kupować kilka rzeczy wtedy rozkłada się koszt przesyłki! Pozdrawiam!;-)

Świetna ta firma :-) Dzięki SylusiaSW :-D No to już wiem skąd będę zamawiać :-p NO i napewno wyjdzie o wiele wiele taniej, niż jakbym miała kupować w sklepach...U nas to nawet na takim zwykłym kompleciku białym z bawełny śpioszki i kaftanik zdzieraja.. 30zł sobie życzą..Jakbym miała kupować w sklepie, to człowiek poszedłby z torbami :crazy: A przecież w lumpkach nie będę kupować ciiuszków bawełnianych..ze sweterkami czy komplecikami welurowymi to się zgodze, ale nie bawełnę! O miałam porobić zdj ciuszków :-p Zaraz je wrzucę!​

reklama
Do góry