reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Przepraszam, że się wtrącam, ale rozważ kupno wózka wcześniej. Ja swój zamówiłam tydzień temu, czeka się na niego około 8 tygodni, więc pod koniec stycznia będzie w sklepie, a mąż go odbierze jak się maleństwo urodzi:tak:poza tym mam przeczucie, że niunia nie będzie chciała czekać do marca i pojawi się w lutym, więc może się okazać, że wózek będzie na czas:szok:rozważ to pod tym kątem;-)

a dlaczego masz takie przeczucie, ze dzidzia wczesniej zechce przyjsc na swiat?:-)

reklama
Sylvii ja tez mialam takie przeczucie i 5 dni po terminie urodzilam. Chyba kazda z nas podswiadomie ma takie przeczucie, bo chce dzidziusia zobaczyc jak naszybciej.

Świetne te łóżeczka i stosunkowo nie drogie:-) Tylko ja naczytałam się opini na temat np Drewexu co niby dobra firma a podobno badziewne łóżka mają i zastanwiam się bo łóżeczka ładne, tanie czy nie rozpadną się:confused: No ale kuszące są :tak: A któraś z was miała łóżeczko firmy Drewex i może się wypowie jak u niej jest z łózeczkiem?

Zastanawiam się już od dłuższego czasu nad kupnem takiego łóżeczka, co sądzicie??

RA Klupś Łóżeczko Safari Nowość !!! (823950007) - Aukcje internetowe Allegro ?[/QUOTE]

Mi też się podoba i chcemy łóżeczko z firmy KLUPŚ:-) ale jszcze nei wiem ktore..chyba RADEK II najzwyklejsze ale te safari też fajniusie:tak:

matri śliczne jest, ja właśnie ostatnio wypatruję łóżeczek tej firmy:-D

tylko my chcemy z szufladą, bo mamy mało miejsca w pokoju
My też chcemy z szufladą, bo nawet na kocyki i na papersy taka szuflada nam się przyda:-)

Przepraszam, że się wtrącam, ale rozważ kupno wózka wcześniej. Ja swój zamówiłam tydzień temu, czeka się na niego około 8 tygodni, więc pod koniec stycznia będzie w sklepie, a mąż go odbierze jak się maleństwo urodzi:tak:poza tym mam przeczucie, że niunia nie będzie chciała czekać do marca i pojawi się w lutym, więc może się okazać, że wózek będzie na czas:szok:rozważ to pod tym kątem;-)

Też słyszłam zeby wózek mieć wcześniej niz miesiąc przed porodem ze względu na czas oczekiwnia, no chyba ze zakup mamy od ręki ale różnie z tym bywa :sorry:

Ostatnia edycja:
matri śliczne jest, ja właśnie ostatnio wypatruję łóżeczek tej firmy:-D

tylko my chcemy z szufladą, bo mamy mało miejsca w pokoju

Ja też chciałam z szufladą właśnie ze względu na ilość miejsca, ale potem stwierdziłam, że chyba miejsca jest tak mało, ze ta szuflada się do końca nawet nie wysunie, więc juz sama nie wiem na co się zdecydować :-D

Moja siostra miała z szuflada łóżeczko i bardzo je sobie chwali, tak więc jak widać ilu ludzi, tyle opinii :-D

rozmiar 50 jest raczej za maly dla dzieci urodzonych o czasie - moze sie oczywiscie okazac ze sie przyda jak ktoras z nas urodzi dziecko przed czasem (odpukac) ale wtedy bedzie mozna kupic w razie czego. Z reguly w sklepach generalnie rozmairy zacyznaja sie od 56.
Juz radzilam miec kilka rzeczy na 56, ale nie za duzo :tak:

Lozko z szuflada posiadam i nigdy sie nie uderzylam ,ale mam inny problem bo sie zaciela i sie nie otwiera :eek: No ale tak czy siak sie przydaje moim zdaniem :tak:

Lozeczka nie kupuje ze wzgledow oczywistych, no ale chce kupic nowa posciel (albo zamowie u dziadkow jak beda chcieli zrobic prezent :tak:).

Kupilam nowe butelki Avent - zestaw startowy (4 sztuki) - nawet jak bede karmic piersia (w co watpie) to butelk isie przydadza bo szybko wroce do pracy wiec tak czy inaczej maluszek bedzie butelkowy. Zreszta dla mnie najlepszym rozwiazaniem byloby odciaganie mleka jzu od poczatk u iprzyzwyczajanie w maire szybkei do picia z butelk izeby potem nie byl owe wrzenisu z tym problemu.

wozek mozna zamowic wczesniej i umowic sie na odobior na koniec lutego mniej wiecej :tak: ale radze zamowiec wczesniej bo potem sie nagle moze okazac ze upatrzony przez nas zostal akurat sprzedany itp No i fakt - czeka sie kilka tygodni, tak wiec w styczniu radze zamawiac :tak:

Świetne te łóżeczka i stosunkowo nie drogie:-) Tylko ja naczytałam się opini na temat np Drewexu co niby dobra firma a podobno badziewne łóżka mają i zastanwiam się bo łóżeczka ładne, tanie czy nie rozpadną się:confused: No ale kuszące są :tak: A któraś z was miała łóżeczko firmy Drewex i może się wypowie jak u niej jest z łózeczkiem?

My mamy lozeczko drewexu. Dostalismy je od meza brata, dwoje jego dzieci w nim spalo, teraz moj syn a zaraz corka. Ma 8 lat. W sumie to oprocz takich normalnych sladow uzytkowania wszystko z nim ok. Nie powiedzialabym ze ma 8 lat. Poza tym lozeczko jak lozeczko :) Standardowe takie.

Dziewczyny a czy koniecznie trzeba dziecinke w śpiochy i kaftaniki ubierać:confused: bo wszędzie na listach w wyprawce jest żeby mieć po pare szt kafraników i śpiochów ale ja bym wolała dzidzię ubierać w pajacyki, więc jak nie chce to nie musze mieć ich co:sorry: Bo tak tylko bodziaka zakładam i pajacyka i mam dziecko ubrane:-) Czy tylko mi się takie proste wydaję ... jak to jest? Strsznie mi się nie podobają śpiochy ale może są wygodniejsze są od pajaców co o tym sądzicie??

reklama
Mysle ze to twoj wybor.Ja ze starszymi mialam kaftaniki i spioszki teraz kupilam tylko pajacyki bo tu ciezko o spioch widzialam tylko polspiochy a ich nie lubie bo wydaje mi sie ze dziecko gumka uwiera

Do góry