Agniesiak85
Fanka BB :)
Super!!
Kurka a ja jeszcze nie wiem kto u mnie w brzuszku siedzi a tez bym taka pakę kupiła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja dzisiaj kupilam na allegro pake dla chlopaka :-)
SUPER PAKA DLA CHŁOPAKA. NEXT, ZARA I INNE!!! (839956425) - Aukcje internetowe Allegro
hehe ja licze czasami.MoniSkaBe-kwota powalająca:-) Toz to smiech na saliza tyle ubranek
Patinka- bardzo fajna paczka.Ale 2 stówy przed świętami to nie lada wydatek extra, nie?
Dziewczyny-czy Wy patrzycie na romziarówke i porównujecie ją do pory roku? Bo ja jak przeglądałam takie paczki to wkurzałam się ze jest bardzo dużo zimowych rzeczy akurat w czasie gdy naSZE MALUCHY BĘDĄ MOGŁY NOSIĆ TAKI ROZMIAR ALE LATEM.(Sory za kapsa). Chyab poczekam do lutego może wtedy będą coś wystawiać bardziej mi podchodzącego rozmiarowo i sezonowo bo nie mam cierpliwości przeglądac kazdego z ciuszków i zastanawiac sie czy się mały"nie minie" z nimi. Echhh...lenistwo na całego
![]()