wiecie co tak podgladam te wozki co pokazujecie i zdecydowanie europejskie sa duzo fajniejsze od amerykanskich. Ja co prawda mam wozek po Pacie o nowego kupowac nie bede, ale jesli mialabym wybierac jeszcze raz to napewno sciagnelabym sobie cos z Polski, nie dosc ze slicznie wygladaja to jeszcze maja mnostwo funkcji i gadzetow. Super.
reklama
Molly_anna
Fanka BB :)
A co sądzicie o takim wózku?
KING ACTIVE + MEGA GRATIS !!! 38 KOLORÓW !!! (862069884) - Aukcje internetowe Allegro
KING ACTIVE + MEGA GRATIS !!! 38 KOLORÓW !!! (862069884) - Aukcje internetowe Allegro
molly_anna jak dla mnie spoko
w ogole ja jakos sie wozkami nie przjmuje szczegolnie tym pierwszym.Dostalam po siostrzencu meża,i szczezrze to nawet za bardzo nie wiem jak On wyglada jaka to firma itp.Zreszta u mnie wozek nie gra duzej roli.Mieszkam na wsi w domu z ogrodem.Wiec wozka nigdzie taszczyc nie musze,nie musi mi sie pieknie skladac.Bedzie mi potrzebny jedynie na spacerki i by postawic dziecko w ogrodzie.Na pewno nigdzie Go nie bede przenosci.A w przyszlym roku zaopatrze sie w jakąs fajna lekką spacerówke i juz.
Agniesiak85
Ładny z wyglądu ale dla mnie za niskiA co sądzicie o takim wózku?
Molly_anna
No mnie przede wszystkim nie stać na wózek za 1000 zł 
A ten wydaje mi się dość solidny. Ostatnio od znajomych słyszałam, żeby nie kupować wózka z małymi kółkami, bo na wybojach się strasznie telepie.
Może faktycznie nie jest wysoki, ale można sobie dopasować rączkę;-)

A ten wydaje mi się dość solidny. Ostatnio od znajomych słyszałam, żeby nie kupować wózka z małymi kółkami, bo na wybojach się strasznie telepie.
Agniesiak85
To prawda.. no cóż takie polskie chodniki i ulice mamy, że dziury sąNo mnie przede wszystkim nie stać na wózek ponad 1000 zł
Ten wózio co wybrałaś wygląda dośc solidnie. Poczytaj sobie jeszcze w necie opienie to więcej może sie dowiesz jak się sprawdza w użytkowaniu.

moniSkaBe
ja chcialam na duzych kołach i to jeszcze na paskach..ale jak sie przejechalam.. to chce tylko i wylacznie ze skretnymi kolami i dwa kolka z przodu mniejsze.
W moim miasteczku nierowne chodniki to juz historia. Teraz wszedzie pokladli kostke. Jedyny plus
W moim miasteczku nierowne chodniki to juz historia. Teraz wszedzie pokladli kostke. Jedyny plus

Agniesiak85
Moniska no to super, że kostke wszędzie macie bo u nas to tragedia gdzieniegdzie
No ale damy radę
Ja tez nie wyobrażam sobie cały czas manewrować wózkiem przy każdy zakręcie
No ale damy radę
Ja tez nie wyobrażam sobie cały czas manewrować wózkiem przy każdy zakręcie
reklama
moniSkaBe
moj Karol i moja mama (tutaj mniej patrze na jej zdanie) przekonywali mnie na wozek na paskach.
Wzielam Karola za chabety (dobre ch?), zaprowadzilam do sklepu z wozkami... no i sam stwierdzil, ze te skretne z malymi przednimi sa swietne. Ze jedna reka mozna go prowadzic i plynie poprostu :-)
i juz innego nie chcemy :-)
Wzielam Karola za chabety (dobre ch?), zaprowadzilam do sklepu z wozkami... no i sam stwierdzil, ze te skretne z malymi przednimi sa swietne. Ze jedna reka mozna go prowadzic i plynie poprostu :-)
i juz innego nie chcemy :-)