reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Swietne zakupy dziewczyny :)
Ja juz popralam i poprasowalam i mam mase ubranek teraz patrze za 74 jak cos bo te wszystkie mniejsze juz mam :)
a nie majac teraz kompa zaoszczedze ;))

reklama
koza super ciuszki. Olo miał takie same butki tylko czerwone :tak:
Ja niestety (a może stety) mam całe pudła ciuszków, które przeszły prze Olka i bliźniaki mojego brata... hehe jest tego troche. Tylko, że mam same chłopięce, dziewczynek u nas w rodzinie - brak. Ale będę szaleć jak niunia podrośnie :-D

hej do mnie przyszły wczoraj majtasy siateczkowe i podkłady hartmanna:-D
wszystko wygląda super, a te podkłady są anatomiczne, pakowane po 14 sztuk (zamówiłam jedna paczkę maxi, drugą mini - najwyżej dokupię)

czekam jeszcze na kosmetyki dla synka - wszystko z Ziajki:tak:

ja mam spirytus - juz nie pameitam proporcji mieszania go z woda, ale jakos to bylo 1/3 do 2/3. Sa te gaziki nasaczone spirytusem, ale polozne je raczje odradzaja i ja tez uwazam ze nie sa bardzo wygodne:no:

A w czym problem że chłopięce? Ja jak widzisz kupuje typowo chłopiece ciuszki bo mi sie takie podobają. Nie lubię przesłodzonych falbanek, kwiatuszków itp a róz tylko w sportowych zestawieniach np bluza z kapturem. Moja Hanka bedzie wygladac jak mały łobuziak :-D

reklama
Do góry