reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
No ja też po wczorajszych zakupach.
Kupiłam: 2x kocyk, smoczki, 2x czapeczki bawełniane, 2x komplecik (czapka, rękawiczki, szalik), szczotke to mycia butelek, 2x duża butelka NUK, 2x mała butelka NUK, zestaw do pielęgnacji paznokci, grzebień i szczoteczke do włosów, myjke, materacyk do wanienki, fride do noska. I na to TROCHĘ poszło 450 zł. :baffled:. W tym tygodniu trzeba kupic jeszcze wypełnienia do pościeli, ubranka, kosmetyki i pewnie jeszcze wiele mi się przypomni. MASKARA ile to kasy idzie...

heheh widze że łóżeczko Safari króluje wśród zakupów łóżeczkowych:-) Musimy je jeszcze raz obejrzeć bo ogólnie jest zajebiaszcze i tanie . Może dzis wybierzemy się na ogladanie do hurtowni w Falenicy tam jest szeroki wybór wózków i łóżeczek. Zdecykowanie większy niż w Jupiterze:tak:

A ja wczoraj kupiłam na allegro: Zestaw startowy butelek TT, termoopakowanie TT, pojemnik na smoczek TT, szczotka i nożyczki TT, pieluchy tetrowe i flanelowe, podkłady poporodowe i majtasy, wanienka, paklaki, recznik, podklad ceratkowy, wkładki laktacyjne, jałowe gaziki no i czapusie bawełniane:-)

Ja zakupy porobiłam w Smyku, Entliczku. Niestety w Smyku nie ma za dużego wyboru a i ceny są wyższe niż w Entliczku.
Co do łóżeczka to ja nie chciałam kupować przez Allegro, chociaż nie które nie powiem są prze śliczne. Ale bezpieczniejsze zakupy są w typowym sklepie dla dzieci.
Jak szukałam wózka to spodobał mi się jeden na Allegro i postanowiłam go znaleźć, aby go oglądnąć, sprawdzić itp. Wymarzony wózek kupiłam za 600zł a nie za 2000 lub 3000 tyś.
Wczoraj dokonałam ostatnie zakupy, i podliczyłam wszystkie rachunki, wydałam razem 3200zł, i mam już wszystko:)))

w takim razie i ja też takie zamówie :-D bo jak na razie mam tylko jedną paczkę a na pewno minimum 2 mi zejdą...a jesli nie to i tak sie przydadzą.

Dziewczyny a do szpitala na łóżko szpitalne tez macie jakiś podkład? Mi siostra dała taki duży z jakiejś gumy zrobiony i go użyję...a jeszcze na to jakies jednorazowe chyba nałożę.

moje zakupy dla Mikołaja :-)

Załączniki

• 100_4351.jpg
    100_4351.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry